Teeven is te aardig voor de tsunami aan asielzoekers, zeggen PVV en media

Dat vindt de eenmanspartij en wie zal hem nog tegenspreken?

Gisteravond kwam Fred Teeven bij Eén op één met het verhaal dat er nu 1.000 asielzoekers per week naar ons land komen, althans dat maakt de pers ervan. Op de website van het programma staat: : ‘Tot voor kort waren het er 1000 per maand. In april was dit dus 4 keer zo hoog.’ In de maand april zouden er dus 4.000 asielzoekers naar ons land zijn gekomen.

Wie echter de uitzending beluistert komt tot de conclusie dat er niets anders aan de hand is dan wat we twee weken geleden al wisten: er zijn 1.000 meer asielzoekers uit Eritrea gekomen. Teeven gaat vervolgens roepen dat  dat 1.000 per week dus 65.000 per jaar is (blijkbaar telt een jaar ook nog  65 weken).

Verder lezen.

Flip van Dyke fileert nog één enkele keer de racistische kletspraat van regime en media en legt hierna het moede hoofd in de schoot.
Het is inderdaad vechten tegen de bierkaai.

9 gedachten over “Teeven is te aardig voor de tsunami aan asielzoekers, zeggen PVV en media”

 1. Ja, wat een nieuws he ? Men heeft zeker niet door dat er delen zijn in de wereld waar oorlog heerst, ziekte en zware armoede…………………

 2. Blijkbaar moest er wat bruin tegenwicht worden gegeven aan de oproep van de ombudsman en een aantal burgemeesters om een humaner asielbeleid. Een Teeven verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.

 3. Het draaipunt is dat fascisme een ideologie oftewel geloof is waarbij geen enkel fact-check of feit van enige belang schijnt te zijn. Feiten hebben geen enkel betekenis voor de fascisten.
  Fascisme is vleesgeworden Haat. Feiten tellen niet mee of geen enkel fascist die ernaar kijkt of luistert.

  Daarom is het begrijpelijk dat van Dyke met fact-checking stopt. Het geeft geen enkel zin en dit blijf ik reeds jaren ook uit mijn ervaring benadrukken

 4. Fascisme rust op gemiddeld twee pilaren – een zijn de puppetmasters die de fascistische idee en partijen oprichten en leuzen roepen.
  Twee – de opvolgers die blindelings hun haat en leider volgen en niets van feiten willen weten.

  Daarom brengen ook gesprekken met fascisten zo weinig mee, oftewel nihil.

  Fascisme spreek je niet tegen, je bestrijd hem – weliswaar met vreedzame middelen, doch blijft het strijden tegen de Haat.

 5. Oeps, niet vergeten – blijkbaar krijgen we nu met de Teeviaanse kalender met 65 weken te maken in plaats van de reguliere Gregoriaanse met 52 weken.

  Tja, beter voor de economie, hè?

 6. Nou, dat ze Teeven inderdaad maar naar de Kamer roepen, zoals de PVV wil, en dan een motie van wantrouwen wegens de zaak bewust verkeerd voorstellen indienen

 7. Pingback: Voordracht Fred Teeven Raad van State, een zwartboek | Krapuul

Reacties zijn gesloten.