Divers crapulair PVV en Wilders nieuws

Nieuws vandaag was dat mijn reactie op Wilders’ Volkskrant interview vandaag nieuws was; althans ik had hem op het open podium van dagelijksestandaard.nl gezet en die hebben net dat tikje meer lezers dan ik. (meer)

Wilders in 1 op de 3 probleemwijken populairst. Een meerderheid zal ie er echt niet krijgen, tenzij hij slaagt in zijn plan om tientallen miljoenen moslims uit Europa te deporteren. (meer)

“Wilders komkommert door”, hier een quote over iets dat dus niet alleen mij opvalt;

Iedere keer wanneer er iets negatiefs over Wilders wordt gezegt, dan spreekt wilders over het demoniseren van zijn persoon, terwijl Wilders de hele politiek van links tot rechts mag uitschelden en demoniseren. Een fatsoenlijke politieke discussie gaat hij uit de weg, hij lijkt alleen wild om zich heen te kunnen trappen. (meer)

PVV profiteerde van relatief hoge opkomst achterban. Stemmen dus volgende keer, ok? (meer)
En ten slotte deze, ook leuk;

PVV-leider Geert Wilders beschuldigt leden van het kabinet en de Tweede Kamer ervan hem te demoniseren en een klimaat de scheppen waarin een gek tot geweld tegen hem zou kunnen overgaan. (meer)

Met andere woorden; Tweede Kamer en kabinet, hou je bek. Demoniseren en mensen verketteren is alleen toegestaan als de grote Wilders het doet; hij heeft er immers zijn beroep EN zijn hobby van gemaakt.