Wilders mag Engeland in

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken zei donderdag dat het ‘voor deze gelegenheid niet gezind is’ om de Nederlandse politicus de toegang tot het land te weigeren. ‘Het is duidelijk dat de verklaringen van meneer Wilders en zijn gedrag tijdens dit bezoek onvermijdelijk invloed hebben op enige toekomstige beslissingen om hem toe te laten’, aldus een verklaring van het ministerie.

Meer in bij volkskrant en telegraaf

En “Ja, Wilders mocht Engeland in, maar dat pleit hem nog niet vrij” bij trouw

5 gedachten over “Wilders mag Engeland in”

  1. Op weg naar het absolutisme en dictatuur. Wie heeft er allemaal gehoord over een oorlogje zo’n 60 jaar geleden? Hoe kwam nazi-Duitsland tot stand? Wilders heeft misschien wel goede ideeen, maar komen die wel tot stand met zijn rassenhaat?

  2. Om Europa te redden zouden we per direct de oorlog moeten verklaren aan Turkije en Marokko en al onze invoermoslims naar ginder deporteren. Heeft NIETS met rassenhaat te maken zoals domme links-gehersenspoelde Robin denkt, maar met pure zelfverdediging van onze superieure Westerse cultuur tegen de achterlijke en agressieve moslims.

  3. Meld je aan bij opperfascist Geert. Misschien mag je straks namens hem buitenlanse zaken van Nederland regelen. Kan je eindelijk je oorlog beginnen !!!

  4. Ik denk Wilders” idee om hordes moslims terug te sturen even verder en logisch door. Hoe wilt ie dat realiseren als Marokko en Turkije die niet terug wil? Daarom moeten we eerst de oorlog aan die landen verklaren. Militair stellen die niets voor, het is een koud kunstje om die hun slagkracht op een paar dagen uit t schakelen.

Reacties zijn gesloten.