Annabel Nanninga als souffleur van Le Pen

Gisteren gaf antisemiet Jean Marie Le Pen te kennen dat wat hem betreft mensen uit Afrika uitgeroeid zouden mogen worden door ze te besproeien met het ebola-virus.
Het ebola-virus in de rol van Zyklon B zogezegd.
Hoe ziek kan een mens zijn vraag je je af als je zoiets denkt en hardop zegt.
Nou lijkt genocide en massamoord in steeds bredere kringen aanvaardbaar te worden en het schijnt ook nog volgens sommige zieke geesten iets te zijn waar je om kan lachen.
Tot veel ophef heeft de opmerking van Le Pen in elk geval niet geleid en der Führer aller Smurfen Wilders blijft de maker van die opmerking gewoon een hele normale nazi vinden met hele normale nazi-standpunten waar het heel prettig is mee samen te werken.

Volgens mij is Jean Marie Le Pen het Nederlands machtig.
Want wat, zo realiseerde ik me ineens, las ik in een stukje dat ik eerder heb aangehaald van het piece of low life Annabel Nanninga dat op GeenStijl, onderdeel van de Telegraaf Media Groep, verschenen was en waarin dat stuk drek zich zat te verkneukelen over de ellendige lot van totaal wanhopige mensen op de Middellandse Zee?

2014-04-09 Dobberneger Ebola Nanninga alinea

Laat niemand zich toch enige illusie maken: de genocide-plegers van morgen zijn al lang onder ons.

4 gedachten over “Annabel Nanninga als souffleur van Le Pen”

  1. Nanninga , Bosma , Agema .. word het niet eens tijd voor een onderzoek naar een specifiek Fries haatgen ??

  2. @Al Bak,ik geloof niet dat wij ons moeten verlagen tot hetzelfde niveau als dat schorem.

  3. @Bakra
    Nee, vooral ook omdat het noorden – Friesland, |Groningen en ook Drenthe, dat andere achternamen voortbrengt – de bakermat van het Nederlandse socialisme en anarchisme zijn – en de gewesten waar Wilders het minst een poot aan de grond krijgt.

  4. Pingback: Bruin kindermisbruik | Krapuul

Reacties zijn gesloten.