Wat is dat toch met vrouwen van nationalistische leiders?

Krisztina, wie kent haar niet als de Hongaarse vrouw van Wilders? Opmerkelijk wanneer je als politicus de rest van Europa verafschuwt. En Nigel Farage, de leider van Ukip, de partij voor het losscheuren van Groot-Brittannië uit de EU, is gehuwd met de Duitse schoonheid Kirsten.

Het voelt raar. Net zoals kettingrookster Femke Halsema mij ook nooit overtuigde als leider van een Groene partij.

Overigens blijkt uit het gelinkte artikel dat Farage’s levensstijl meer bij zijn politieke programma aansluit. Hij leeft niet echt in de 21e eeuw. Volgens Kirsten kan hij niet met een computer omgaan. En zijn favoriete tv-programma is Dad’s Army.

9 gedachten over “Wat is dat toch met vrouwen van nationalistische leiders?”

 1. Die man heeft verschrikkelijk veel gevoel voor humor, wat je bijvoorbeeld van Wilders niet kan zeggen.

  Farage wil niet met Le Pen werken, wat je van Wilders niet kan zeggen.
  Farage heeft de grootste politieke aardbeving in Engeland sinds 100 jaren veroorzaakt, wat je van Wilders (inclusief het hele stiekem VVD apparaat aster hem) niet kan zeggen.

 2. Rodels over die vrouwen interesseren me geen moer, het is gele pers item.

  Indien je goede roddels wil pakken, kijk naar de lijst van de Bilderberg conferentie 2014, specifiek naar de Nederlandse deelname.
  Naast de Oud-Koningin die altijd, mede bedrijfsmatig, een ereplaats heeft zijn er in 2014 komen de volgende luitjes aanschuiven: Gerrit Zalm, Scheppers en Diederik Samsom.

  Volgens de logica van Bilderberg tot nu toe zou een der deze drie onze volgende premier worden.

  @Sjaak, welke denk jij dat het zal worden? (Tip: er schijnt naar Amerikaans voorbeeld gekeken – Hillary Clinton – te worden wanneer we een vrouwelijke Premier zouden kunnen krijgen, doch op dit moment zit Diederik erg sterk uit).

 3. Nou idd.
  Femkie halsmena,groenlinkser?
  Die meid zat zooo enorm op te scheppen dat ze in een betere buurt van enschede woonde en niet met het plebs elders in de stad van haar moedertje mocht spelen.
  Ze pocht enorm over haar vrijheid op die ze van haar moedertje kreeg thuis,zo mocht ze al jong een vriendje hebben en werd ze modern vrij grootgebracht..maar ze mocht niet spelen met andere kinderen uit andere wijken?????
  Ook berbaast het femkie dat moslimas zo standvastig zijn in hun geloof,femke probeert iedere keer de moslima ervan te overtuigen..lees bekeren..dat ze die hoofddoek nou eens af zetten en waarom zij nou niet zo lekker vrij als femkie kunnen zijn,femkie schrijft er elk jaar boeken over.

  Ook vind femkie dat ze door haar vrije opvoeding wel privileges had die moslimas volgens femkie dan..niet hebben gehad.
  Femkie was ooit betrapt liggend in bed na het orgasme waar haar moeder haar zo vond en er van beduusd was femkie zo te zien..en dat terwijl ze vrij opgevoed is maar niet met andere kinderen mocht spelen,want femkie zei in een gesprek dat die ouders schone vitrages hadden hangen en femkie vond of vind vitrages een symbool van armoede en plebs.
  Raar de mooiste paleizen hotels en appartementen hebben vitrages.

  Ooit na een debat van de tweedekamer toen femkie met haar zapige accent wilders even belerend toesprak,deed ze vaak…was na afloop grappig en giegelend met wilders in een hoek aan het kletsen.

  Nou laat femkie haar eigen twee dochtertjes maar lekker vrij opvoeden veel vrijheid vriendjes en lekker wel met andere kindertjes laten spelen,en laat moslimas mar lekker gaan hoor femkie voed je eigen kids maar op

 4. Is er een foto van geerts vrouw?
  Heeft hij die wel? En hebben ze kids?kan me er niks bij voorstellen.
  Kan iemand zich fantaseren hoe wilders in bed is?met een vrouw?
  Heeft hij krulspelden in?eeen droogkap in de slaapkamer voor zijn coupe soleil?

 5. Altijd zo leuk he, als ze niet consequent kunnen zijn 😀
  “Farage was forced to deny he was hypocritical for warning about Europeans taking British jobs while at the same time employing his German-born wife as his secretary.”

 6. Rode Sjaan: He, Krisztina, verft haar haar zwart. Leuk zo’n zwart wit stel 😛

Reacties zijn gesloten.