Smalhout: “Wilders critici: hou je bek”

Smalhout wacht op een moord, want er zijn mensen die wel eens kritiek hebben op Wilders, en dat kan natuurlijk niet;

Volgens Van der Laan kan Wilders niet rekenen, omdat deze in Denemarken gezegd zou hebben dat er een paar miljoen criminele allochtonen in Europa naar hun eigen land zouden moeten worden teruggestuurd. Ook Maxime Verhagen (CDA), minister van Buitenlandse Zaken, deed een duit in het zakje en beschuldigde Wilders van het zaaien van verdeeldheid. Nu de populariteit van de PVV, die bijna de grootste partij is geworden, zich zo duidelijk begint af te tekenen, is het waarschijnlijk dat er meerdere politici Geert Wilders zullen gaan verketteren.

Die situatie hebben we eerder meegemaakt, namelijk in het laatste levensjaar van de op 6 mei 2002 vermoorde politicus Pim Fortuyn. (meer)

Met andere woorden; “Wilders critici, hou je smoel”. Zeggen dat iemand niet kan rekenen, zeggen dat iemand verdeeldheid zaait, dit kan natuurlijk niet. Nu staat er een gek op om Wilders te vermoorden. En dat is dan de schuld van Van der Laan, die zegt dat Wilders niet kan rekenen. De brutaliteit.

Maar zonder gekheid; waar al die “demoniseer”-jankerds keer op keer op keer mee wegkomen is dat we te maken hebben met Geert “Chucky” Wilders, de man die van demoniseren zijn beroep EN zijn hobby heeft gemaakt, en 24/7 niets anders doet. Schrijf daar eens wat over, Smalhout.