“Weg met de moslims dan kunnen we eerder met pensioen”

clownAldus de PVV, oftwel “solidariteit” PVV-stijl;

De coalitiepartijen moeten zich dood schamen. Vandaag hebben zij hun handtekening gezet onder de botte afbraak van de AOW. De PVV zal zich met hand en tand verzetten tegen de asociale verhoging van de AOW-leeftijd. “Wij kiezen voor het behoud van de AOW wat ook kan als we de immigratie uit moslimlanden stoppen.

meer

7 gedachten over ““Weg met de moslims dan kunnen we eerder met pensioen””

  1. Stoppen van immigratie uit moslimlanden is niet hetzelfde als alle moslims het land uit, wat wel eens wordt gesuggereerd.
    Ik zou eerder kiezen voor: stop de immigratie van laaggeschoolden uit welk land dan ook afkomstig en richt je op kennisimmigratie, in de regel hoogopgeleiden of vakmensen waar hier te lande een accute schaarste aan is.
    Dan blijft de AOW heel goed betaalbaar en stoppen we eindelijk met het smijten van geld in een bodemloze put.
    Wilders heeft daarin gewoon gelijk

  2. Hoe je het ook bekijkt, in de praktijk blijken de problemen zich te concentreren rondom immigranten uit moslimlanden. Ooit gehoord van problemen met Vietnamezen ? Met Fillipijnen misschien ? Met Chinezen ? Nee, het zijn altijd immigranten uit moslimlamdem die problemen veroorzaken. Om die mensen te weren is geen racisme, maar gezond verstand. Je gaat de problemen toch niet opzoeken.

  3. Nee jvdheuvel, immigratie uit moslimlanden zijn geen moslims net zomin als het probleem met de noord/zuid lijn Amsterdammers zijn.

Reacties zijn gesloten.