Massademonstraties in de UK tonen het gelijk van Wilders aan

wildersdeheldNu Wilders in Engeland is (geweest?) is zoveel duidelijk; hij heeft gewoon gelijk. Londen stroomde vrijdag vol met miljoenen extremistische moslims die duidelijk als doel hadden de westerse beschaving levend op te vreten. “Morgen Sharia” scandeerden ze. Het is nu zaterdag dus waarschijnlijk zucht de UK sinds vandaag onder de Sharia. De dappere strijder Wilders heeft gevochten als een leeuw maar moest het afleggen tegen de overmacht van sharia-socialisten en andere dhimmies. Ja de gebeurtenissen vrijdag in Londen tonen duidelijk aan dat Wilders gelijk heeft. En dat de Britse regering ook gelijk had door hem in eerste instantie niet toe te laten.

Lees meer bij telegraaf

11 gedachten over “Massademonstraties in de UK tonen het gelijk van Wilders aan”

 1. Geert heeft gelijk! Echt een schande is het, honderdduizenden kopvodvereerders in Londen, zelfs met arabische zwaarden en ze verbrandden er ook bijbels hoor. Echt waar.

 2. Grappig ook hoe Wilders zich weer eens een ware democraat toont. Hij zou hun recht om te mogen demonstreren ‘respecteren’ en er ‘trots’ op zijn dat ze dit democratisch recht hebben.

  Pardon? Zei Wilders enige tijd geleden in Denemarken niet dat mensen die de Sharia in willen voeren, het land uitgezet moeten worden? In het Nederland van Wilders waren zulke mensen dus allang gedeporteerd. Mja… nu het deel van zijn stemvee die zijn woorden als zoete koek slikken, zichzelf weer eens wijs maken dat Wilders toch echt een ‘freedom fighter’ is.

 3. Welke massademonstratie, het zijn er maar 30 mannen, was je soms dronken toen je deze onzin schreef? Wat spreken ineens 30 moslims voor 1.5 miljard moslim bevolking? En als jij jezelf zo slim vind! dan had je kunnen zien, dat op die spandoeken staan Wilders eigen woorden, ja ze gebruiken Wilders eigen woorden tegen hem en dit wordt ook gezegd in Engeland.Ben je vergeten dat Wilders heeft gezegd dat als men in Nederland de moslims stroom niet stop zet dat er straks Sharia`s in Nederland zal worden gevoerd en zo?Ben je Wilders woorden en zinnen vergeten, die hij in het media negatief tegen de moslim bevolking gebruikte? Ja hé nu komen Wilders woorden en zinnen ineens zo eng over op spandoeken hé? Voor jou komen ze vast alleen eng over als een moslims ze zegt en gebruikt, maar niet als Wilders ze gebruikt.Deze mensen gebruiken Wilders eigen woorden en zinnen tegen hem en ik vind dat heel slim van hun. Je denkt vast nu dat ik een moslim bent of een allochtoon, maar nee ik ben een autochtoon Nederlander die eerlijk en rechtvaardig is.Wilders heeft in die mensen zijn gelijke gevonden, ja precies Wilders is geen haar beter dan die mensen.

 4. Mijn reactie is een eerder reactie die ik op telegraaf had geschreven, en die ik heb besloten hier op te zetten.Ik wil niet dat iemand ga denken dat die gericht is tegen deze site. Ik wil gewoon dat men het leest en zie wat ik bedoel als men die foto`s zien.Ik kan niet geloven hoeveel haat mensen soms in hun dragen, echt niet. Ik kan echt niet begrijpen waarom miljoenen onschuldige moet betalen voor paar schuldigen.Volgens mij heeft die idioten die achter Wilders lopen geen idee hoe groot de moslim bevolking is en als deze mensen slecht waren en terroristen dan was er niks van de wereld over.En ik ken genoeg moslims die ik veel aardiger vind dan de meeste autochtonen zoals ik die ik ken en NOOIT heeft één van hun, hun geloof aan mij opgedrongen ze hebben altijd mij gerespecteerd en ook mijn kledingstijl.

 5. @ Tamara
  Was mij ook al opgevallen wat een onzin men daar uitkraamt (niet echt een verassing aangezien het de Telegraaf is). Slechts 30 idioten (van de hoeveel moslims in totaal? In de UK toch zeker wel 1,5 miljoen) die staan te demonstreren en pleiten voor de sharia, maar alsnog roepen ze dat dit ‘het gelijk van Geert aantoont’. Al had er maar één moslim gestaan, dan hadden ze volgens mij alsnog in koor geroepen dat het gelijk van Geert weer eens is aangetoond. Zucht…

 6. Mijn bericht was dan ook nogal geinspireerd door de Telegraaf reacties. Jullie hebben me door. 🙂

 7. Geweldig gedaan door Wilders. Een paar boeroepende moslimgekken buiten als ondersteuning, genoeg media-aandacht en goede antwoorden op soms stupide vragen. Prachtig.
  En als je naar zo’n engerd als een Mahmood luistert – dat is echt een voorbeeld van een voortgaande ‘islamisation’ – in het filmpje hier aan de rechterkant (the daily politics) dan blijkt Wilders gewoon gelijk te hebben als ie spreekt over de islam als achterlijke en gevaarlijke cultuur. Go Geert!

 8. Wilders-aanhang ziet altijd in alles het bewijs dat Wilders gelijk heeft. De reactie hierboven is geen uitzondering.

 9. @ dhimmie Tamara: die paar tientallen moslim-stinkbaarden in London zijn alleen de koplopers van het Islamisme, ongeveer zoals je als je 1 kakkerlak ziet je weet dat er honderden verborgen zitten.
  Oh ja dat liedje kennen we: “jamaar er zijn een paar terroristen maar de meeste moslims zijn heel netjes”, flauwekul natuurlijk, is hetzelfde als “niet alle leden van de maffia moorden” of “niet alle Nazi’s bouwden gaskamers”.

Reacties zijn gesloten.