Het nazistische patroon van Elsevier

Elsevier, het blaadje dat de dood van een voormalig minister al weet toe te schrijven aan mensen uit Oost-Europa nog voordat iemand ook maar het geringste idee heeft wat er nou eigenlijk gebeurd is, weet in de week waarin Jean-Marie Le Pen en zijn mede-nazi’s waaronder Annabel Nanninga van TMG-site GeenStijl er lustig op los fantaseren hoe het ebola-virus de rol van Zyklon B te laten hebben bij het de ‘Endlösung der Muslim-und Neger-Frage’ en de dochter van de pa die de Holocaust maar een detail van de geschiedenis vindt een riante overwinning heeft behaald bij verkiezingen, te melden dat het antisemitisme is komen meewaaien met ‘al die moslim-immigranten die hier wonen op kosten van ons, blanke, hardwerkende bezorgde Nederlandse burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je er bij moet betrekken.’
Echt waar?

2014-05-30 Babs Groenendijk ovenvrouw

2014-05-07 Zeikende joden TMG

De media in dit land hebben het nazisme groot gemaakt. In hetzelfde patroon van haat aanwakkeren en nazistische ideeën verspreiden past naast GeenStijl, POWNed, De Telegraaf, ‘Pauw & Witteman’, ‘Knevel en van de Brink’ en TPO ook zeker Elsevier.

4 gedachten over “Het nazistische patroon van Elsevier”

 1. Maar daar kopen mensen het niet voor. Dat soort blaadjes verpakt zijn ranzige boodschappen meestal in iets dat mensen lekker vinden. Tieten, snelle auto’s, sport, geld, luxe. Zoals je vroeger de Playboy kocht vanwege de “interviews”.

 2. De Nederlandse fascistische oftewel nazistische media hebben het fascisme groot gemaakt omdat ze wisten dat ze het auditorium ernaar hebben.

  Fascisme en nazisme in Nederland en West-Europa is gewoon muziek op bestelling.

  Kijk vooral wie deze muziek bestelt en betaalt.

 3. Trouwens, al die pogroms in het oude Europa met als klap op de vuurpijl het nazi-regime, daar zaten ‘de moslims’ ook achter, dat weet toch een kind? 🙁

 4. Het betreft altijd een oligarchisch-totalitaristisch elite die niets met democratie te maken heeft en vooral met mensen rechten. Of het allochtonen of buitenlanders zouden zijn of het gepeupel mag zijn behandelaar niet meer kiezen – het gaat om de corporatieve totalitarisme.

  Dis zal altijd lekker wat poen in de hand van Hitler of Wilders of de volgende willen steken.
  Als maar de corporatieve zaken goed blijven draaien, dit zei al Pinochet eerder.

Reacties zijn gesloten.