Meer lokaal wannabe-PVV nieuws

“Bram van Tongeren klaar voor Haarlemse PVV, als Wilders het wil”, aldus de IJmuider Courant.

De Tweede Kamerfractie van de Partij Voor de Vrijheid heeft inmiddels contact gehad met de oud-politicus in Haarlem. (meer)

Contact? Een uitnodiging voor een gesprek dat niet doorging. Maar dat terzijde. Dat een raadslid de overstap van de SP naar de PVV wil maken spreekt tot de verbeelding. Kennelijk wist ie niet wat ie bij de SP zat te doen.

Raadslid voor WildersDit is de lokale strategie van Wilders; aangezien Wilders niet in staat is om lokale afdelingen in zijn eentje te runnen, zoals ie nu nog doet met zijn kleine ja-knikkende knokploeg in de Kamer en in Europa, duiken er “alternatieven voor Wilders” op om de lokale crapulaire stemmers te vangen. Zij kunnen profiteren van Wilders’ populariteit, trouw zweren aan Wilders, Wilders-dingen doen in de raad. Misschien dat ie na de verkiezingen de krenten uit de pap vist, misschien ook niet. Maar één ding is zeker; als ze iets verkloten is Wilders niet thuis want die is er immers niet verantwoordelijk voor.

P.S. nu ik er nog eens over nadenk, is dit niet de “Bram” van dat rare forum fortuyndiscussie.nl van een aantal jaar geleden waar ze dingen bespraken als bijltjesdag na Pim’s verkiezing, Marcel van Dam stenigen op de Dam, linkse mensen uit Hercules-vliegtuigen boven zee dumpen. Ja hoor het is deze Bram. Geert moet even checken bij de AIVD maar het lijkt me echt een aanwinst voor de PVV deze Bram. Labeltje “foute vriendjes” toegevoegd aan dit bericht.