Als je geen extreemrechtse haatclub op je feestje wil

Gargageert leest voor uit eigen werk
Dan zou je om te beginnen eens kunnen stoppen met het continu vervuilen van de maatschappij met je extreemrechtse haat rotzooi. Deze schijnbeweging van Wilders doet me een beetje denken aan iemand die met emmers stroop en jam in de buurt van een wespennest staat en die dan zegt: “nee, die wespen daar zit ik niet op te wachten, die wil ik liever niet in de buurt hebben, wespen? daar heb ik niks mee”

Was het jou nog niet opgevallen wat voor geteisem er achter jou aanhobbelt, Geert?

10 gedachten over “Als je geen extreemrechtse haatclub op je feestje wil”

 1. Volgens mij laat Wilders zijn Britse achterban in de steek, EDL komt toch in Trust of Geert Wilders of zo iets…om zijn proces te steunen.
  Bedenk even zonder alle negatieve connotaties hoe boos de EDL wel niet zou zijn als ze horen dat hun afgod en redder zich distanstieert van zijn fans terwijl ze de planning al voor elkaar hebben?
  Los van Wilders Telegraaf timing, net voor de uitspraak, nou nou nou heeft hij het het weer knap voor elkaar met zijn geen Veldslagen tussen voor en tegenstanders ….
  Een ieder bij zijn volle verstand gaat geen tegen demonstratie aan ❗ Laat de EDL, als ze nog komen, het met elkaar maar fijntjes uitzoeken op museumpleinslag dag met elkaar en het verder stil blijven in Adam!
  Naar ik uit onderzoek begrijp zijn er genoeg EDL .ers bij die woedend zijn omdat ze vinden dat de immigranten zoals de GB pakistani/s als zondebok hun banen hebben gepikt en nu voor de economische crisis werkeloosheid en toenemende armoede etc voorantwoordelijk zijn…

 2. Anders komen die agressieve beroepswerkelozen wel in aktie: de AFA.
  Als AFA in beeld komt, dan zijn er GEGARANDEERD rellen.
  Het zijn zulke lieve jongetjes, verstopt achter hun palestijnesjaaltjes.
  Agressie in de naam van links, dat mag dan zeker weer wel.
  De anti-fascisten van toen zijn de fascisten van nu geworden.
  Vraag dat maar aan Fortuyn en van Gogh,

 3. Troefkaart noem jij dat.
  Ik noem het 2 personen die zijn vermoord in de naam van links.
  Dat het jou niks doet is niet mijn probleem.
  Dat zijn we wel gewend van die linksdenkenden.

 4. @ 6 noem 2 namen van linkse politici die schuldig zijn aan de moord op Pim en Theo. Anders moet je gewoon hard je maullus houwe. ❗

 5. Theo vermoord in naam van links , sorry hoor , maar aan Takfiri-Moslims al Mo B zit geen draadje links , politiek zijn die juist in de Ultra-rechtse hoek te vinden , eigenlijk dus jullie neefjes aan de Moslimkant …

 6. Op verjaardagsfeestjes waar ik kom of die ik geef, grijpen meerdere mensen in als er een bepaald soort politieke discussie op gang komt. In een op een situaties, leg doorgaans uit waarom extreemrechtse angst propaganda niet klopt en waarom ik bang ben dat het huidige rechtse beleid de recessie nog een paar jaartjes langer laat duren.

Reacties zijn gesloten.