Fakkeltocht tegen PVV

wilders1Op de avond van maandag 2 november zal er in Arnhem een fakkeltocht plaatsvinden uit protest tegen de komst van Geert Wilders naar de Gelderse hoofdstad diezelfde avond. De PVV leider komt naar Arnhem voor een partijbijeenkomst. De organisatie van de fakkeltocht organiseert tevens op zondag 1 november een inhoudelijk programma rondom de PVV in jongerencentrum De Madser.

Meer bij Telegraaf en bij de actiegroep “Wilders sluit ook jou uit” zelf.

4 gedachten over “Fakkeltocht tegen PVV”

  1. Linkse broeders waar zijn jullie mee bezig? De meeste moslims zijn zo rechts als de neten en daar strijden jullie voor. Die geven dat nu nog niet toe maar als het zover is en jullie hebben gewonnen dan geven ze jullie een trap na. En dan staan jullie in je hemd. Ga ergens voor strijden wat wel nut heeft. Denk aan onze opa’s en oma’s in de verzorgingstehuizen, de veiligheid in de buurt, etc. Maar nee hoor jullie kiezen weer de makkelijke weg om iemand aan de schandpaal te nagelen. Denk toch eens na linkse broeder. Staan onze moslimvrienden ook voor ons op de bres? Helpen ze ons ook? Nee die zijn ook met zich zelf bezig. En dat is prima. Linkse broeders ga iets nuttigs doen!!!

  2. We kunnen het misschien niet altijd met “de meeste moslims” eens zijn, maar dat wil niet zeggen dat we van plan zijn om Wilders c.s. op ze los te laten.

Reacties zijn gesloten.