Hoe kun je nou in’s hemelsnaam voor de vrijheid van meningsuiting zijn en tegelijk Wilders steunen.

clownRaar. Ik heb nog niet gemerkt dat PVV’er Geert Wilders iets niet mocht zeggen. Alles mag tot nu toe, tientallen miljoenen moslims deporteren, knieschoten, kopvoddentax noem al die flauwekul maar op. Er wordt hem geen strobreed in de weg gelegd. Toch zijn er nog steeds mensen die denken dat Geert Wilders geen vrijheid van meningsuiting heeft. Maar wat moet Geert Wilders eigenlijk met vrijheid van meningsuiting als hij zelf bijvoorbeeld de Koran wil verbieden? In ieder maakt het duidelijk wat vrijheid van meningsuiting waard is bij Geert Wilders. Geen reet.

Hoe kom ik hierbij? Oh ja, Geert mag weer een speechje houden op een plek waar ze vrijheid van meningsuiting zogenaamd zo vreselijk belangrijk vinden, dit keer de Amerikaanse Temple University.

4 gedachten over “Hoe kun je nou in’s hemelsnaam voor de vrijheid van meningsuiting zijn en tegelijk Wilders steunen.”

  1. Natuurlijk is het verbieden van de koran belachelijk. Het is weliswaar een opruiend boekje, maar zo overduidelijke kletspraat dat het geen kwaad kan.
    Het gaat in dit geval om de systematische doodsbedreiging en laster die er gespuid wordt naar mensen die een islamkrtisch standpunt innemen. Wilders, Fortuijn, van Gogh, Hirsi Ali, allen zijn uit het maatschappelijk debat weggetreiterd.

  2. Nee dit bericht gaat in dit geval om de vraag “hoe kun je nou in’s hemelsnaam voor de vrijheid van meningsuiting zijn en tegelijk Wilders steunen”, zoals je ook in de titel had kunnen lezen.

Reacties zijn gesloten.