Kabinet gaat in woord en daad uitdragen dat tegengaan islamisering geen doel van beleid is.

Geert heeft het niet helemaal begrepen
Strakke motie van GL, PvdA, D66 en SP. De uitleg die de PVV aan het kabinetsbeleid geeft wordt verworpen door een grote meerderheid in de Tweede Kamer. Alleen de PVV en de SGP stemden tegen de motie. We hebben op deze site al eerder aandacht gehad voor het tegen de PVV aan schurken van de SGP. Het is opvallend en ook raar.

Je zou toch verwachten dat juist een club die aanspraak maakt op allerlei religieuze vrijheid voor zichzelf dit ook een beetje zou gunnen aan een ander.

Het tegendeel is waar.

Het is maar te hopen voor de SGP dat er geen anti-SGP Geert Wilders opstaat.

6 gedachten over “Kabinet gaat in woord en daad uitdragen dat tegengaan islamisering geen doel van beleid is.”

 1. Die anti SGP’r is er al lang. Wie opgelet heeft, kon het merken aan de manier van communiceren van Dhr. Pechtold tegen v.d. Staaij gisteren in het debat. Als je zijn gedachten zou kunnen lezen over hoe hij denkt over de SGP, verbleken de uitspraken van Wilders over de Islam.

  Wanneer Pechtold bij de interruptie microfoon staat, zie ik altijd het beeld voor me van een hondje dat tegen de maan staat te blaffen.. (stel je dit beeld maar ’s voor..)

 2. @1, In de pers onlangs stond dat de Taliban zoeken mensen die gedachten kunnen lezen. Misschien kun je ze hierin helpen, pol?

 3. Nexus Schreef:

  @1, In de pers onlangs stond dat de Taliban zoeken mensen die gedachten kunnen lezen. Misschien kun je ze hierin helpen, pol?
  (Report comment)

  Leuk . men haalt wel echt alle koude oorlog verhalen over de communisten uit de kast …

 4. SGP discrimineert uiteindelijk de vrouw dus, zo denkt men daar kennelijk, waarom niet met Wilders meegestemd bij het discrimineren van andersgelovigen…?

  SGP is in het ‘gezellige-Nederland-anno-2010’ immers een partij die zich kan meten met de Taliban…

Reacties zijn gesloten.