9 gedachten over “Hilarisch we zetten een donkere mevrouw voor een schoorsteen noemen haar “zeurpiet””

 1. Gadverdamme. Ik ben die hele Zwarte Piet discussie enorm zat nu. Vieze racisten in Nederland. Nu zijn ze ook bezig met een hetze tegen Islamitische mensen, Marokkaanse mensen, Arabische mensen. De Turkse mensen hebben hun deel gehad in de jaren 80, de Surinamers in de jaren 70 en 80, de Kaapverdianen nog steeds, en de Chunezen gedogen we want die bemoeien zich nergens mee.

  Wat een enorm kutland is dit toch!

 2. JJB,je mag een dankbrief sturen aan Geert Wilders en de verdere PVV-fractie.

 3. Vergeet niet Mark Rutte en z’n clubje die dit allemaal “volstrekt normaal” vinden.

 4. “ik behoud me het recht voor om iedere polychrome Piet van het dak te knallen met mn jachtgeweer.”
  En drie maal raden welke ‘sympathieke kindervriend’ dit zei. Godgloeiendegodverdomme, Wat hebben die nazi’s toch altijd met hun schijnheilige gedoe inzake kinderen en poesjes?!

 5. Nee, ’t is de door geweld geobsedeerde nazi Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed van het mediaconcern waar men het heeft over ‘dobbernegers’ als mensen een gruwelijke verdrinkingsdood sterven en anderen wil uitroeien middels een virus.
  En dan heb je nog deze volslagen en op de maatschappij parasiterende debiel: https://twitter.com/ArdvanderSteur/status/485099261366132736

 6. Even voor de zekerheid vragen – is het hiermee de bedoeling dat de Nederlandse staat de Slavernij en erbij horende Racisme en Discriminatie waar we het elke dag over hebben als Nationaal Erfgoed bij de VN willen aandragen?

 7. Zouden misschien de VN en mevrouw Verena Sheperd toch akkoord mee gaan.

  Iedereen ziet het, toch?

Reacties zijn gesloten.