Ja hoor, onze geblondeerde edelgermaan is weer eens boos !!!

En inderdaad, Blonde Dolly, het meisje met de blonde pruik, den Leider der PVV die nog onlangs zijn volgelingen liet scanderen dat er toch echt minder Marokkanen moesten komen en die in zijn kantoor lustig de NSB vlag heeft hangen (Princenvlag voor de goede orde), was vandaag enorm woedend en briesend aangezien de pro-Palestijnse demonstranten in Den Haag blijkbaar de Godwin ontdekt hebben.

Ook stoorde den Leider zich aan een paar Islamistische vlaggen.

De man die enorm loopt te zeiken over vrijheid van meningsuiting kan er weer eens niet tegen als er vergelijkingen worden gemaakt die onkies zouden zijn.
Nee, dan de Kopvoddentaks, de Koran is Fascistisch en legio andere opmerkingen zijnerzijds.

Wat een druktemakerij wederom. Het conflict in Israel is kwetsend. Ja. Voor beide zijden.
Maar de Israelische overkill richting de Palestijnen is linea recta uit het Wehrmachthandboek overgenomen.

Kan je boos om worden maar is een historisch feit.

Blijf dus maar lekker boos Geert. Zolang jij haat loopt te zaaien tegen onze islamitische medemens behouden vele anderen zich het recht voor om te pas en te onpas Godwins te gebruiken en in te schakelen.

Jammer dan.

Toedeledoki, auf WienerSchnitzel  zou ik zeggen.

Houzee Geert ! (Oud-Nederlandsche heilgroet, betekenend:  “Hou je haaks !”)

JJBD, Meister in de kunst der Godwins.

47 gedachten over “Ja hoor, onze geblondeerde edelgermaan is weer eens boos !!!”

 1. Het is niet alleen een fout, het is een stommiteit om bij zo’n demonstratie – op welke manier dan ook – een hakenkruis op een spandoek te hebben. Niet dat Wilders er een scheur over mag opentrekken, maar ik vind het een verwerpelijke stommiteit (in die volgorde).

 2. En hier is die ranzige massamoordverheerlijker die heel triomfantelijk de slachting in Gaza door zijn vrienden duidt: https://twitter.com/bpschut/status/487602009257033729.
  Wat voor een onvoorstelbaar ranzig stuk drek moet je wel niet zijn om zoiets te zeggen. Trouwens, dat stuk lowlife moet op gaan passen met zijn uitlatingen over mij en Krapuul.

 3. Nee Arnold, slim was het niet echt, zeker niet als je sympathie wil kweken.

  Echter ! Het vergelijken van het gedrag van de Israelische Overheid en haar Kolonisten met het Duitse gedrag vóór en ten dele (ex-holocaust) gedurende de Tweede Wereldoorlog is niet vreemd :

  http://www.youtube.com/watch?v=bAXf_nfp7A0&feature=youtu.be

  https://www.youtube.com/watch?v=qMGuYjt6CP8

  http://www.heraldscotland.com/news/politics/auschwitz-survivor-israel-acts-like-nazis-1.1000918

  En last but certainly not least, een artikel uit Haaretz :

  http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.haaretz.com%2Fprint-edition%2Fopinion%2Fjews-are-capable-of-acting-like-neo-nazis-1.229399&h=0AQEl7F3eAQGyeZrKB6_RXT1yK3wWV1SLtLM6brCurmD6yQ&s=1

 4. Kamervragen ! Daar zullen ze van opkijken, op hun vakantieadres.
  Wat zullen de verantwoordelijke ministers nu weer voor antwoord gaan geven ?
  Ja, ik heb het gezien, op het journaal.
  Nee, ik heb er eigenlijk geen mening over.
  Had u verder nog vragen ?

 5. Wat mij dan ook in het verkeerde keelgat schoot was niet zozeer de mening dat die borden met Nationaal Socialistische en Israëlische vlag naast elkaar fout, walgelijk, over the top, onnodig of onkies waren, maar dat de meest xenofobe partij in Nederland waarvan de leider steevast andere mensen placht te beledigen hier boos om is. Dát is de hypocrisie ten top.

 6. Weetikveel.

  Komt viaviaviavia google viaviaviavia deze twittersite van onze haatblondie zelf :

  https://twitter.com/geertwilderspvv/status/487954806536159232/photo/1

  Hij staat nu ook in de Volkskrant

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3688401/2014/07/12/Anti-Israelbetoging-in-Den-Haag-trekt-duizenden-mensen.dhtml

  En in Google Images als je op hakenkruis demonstratie Palestina Den Haag zoekt.

  Er zijn overigens ook nog andere foto´s die beter weergeven wat de demonstranten wellicht eigenlijk bedoelden zoals op de voorpagina van de TPO rotzooisite :

  thepostonline.nl/wp-content/uploads/2014/07/hakenkruis-366×182.jpg

  Sommige zijn met balken voor de ogen. Je kan m weghalen als je wil hoor. Zit ik niet mee Jeroen.

  Oh ja. Nou krijgt de NOS ineens weer de schuld volgens Bert “rifapen” brusse. Wat een gelul allemaal.

  Welbewuste hoax of extreemrechtse actie ? Wie weet.

  Blijft een feit dat het verzoek van kamervragen door de PVV en de boosheid van G.W. hoogstwaarschijnlijk wel echt zijn.

  Ik ga me maar weer bezighouden met ander nieuws. Wat is er op de Rode Planeet allemaal aan de hand.

 7. Wat is er nou weer niet legitiem aan het plaatsen van de Nazi en de Israelische vlag naast elkaar ??

  Het is rechts die van de stelling van Godwin een regel hebben gemaakt dat zulks soort vergelijking niet mogen ..

  Fuck rechts en hun regeltjes zou ik zo zeggen ..

 8. En de eigenaren van het rifapen- & haatblog zijn je dankbaar voor het plaatsen van de link. Ik vind dat het in de fatsoensregels moet komen te staan: ‘gij zult niet linken naar haatblogs als daar zijn…'( vul maar in).

 9. “nazi-vlaggen”

  Er waren geen nazi-vlaggen, dit was een frame van Wilders om af te leiden van de boodschap die op dat plakkaat stond. ‘Zionisme = (vergelijkbaar met) Nazisme/ Fascisme’.

  De reden hiervoor is, zeer waarschijnlijk, om in te haken op de (al dan niet terechte) stuip waar veel Nederlanders in schieten als ze ‘nazi’ horen, dan wel zien.

  Overigens heeft de organisatie, zo ik begreep, direct verzocht om dat geval te verwijderen. Wilders was niet eens aanwezig, en baseert zich op ‘een foto’ waar geen enkele nazivlag op te zien was. Overigens zat hij tevens fout met hetgeen op de spandoeken stond, de “Islamexpert”.

  Kamervragen kosten hoeveel belastinggeld nog maar?

 10. Volgens Israel zijn de inwoners van de Gazastrook criminele terroristen welke in opstand komen tegen het gezag. Deze redeneertrant volgend waren de inwoners van het getto van Warchau criminele terroristen welke ook in opstand kwamen tegen het gezag. Dat zullen de overlevenden van Warchau op prijs stellen! Zaterdag werden onder meer een moskee en een liefdadige instelling voor gehandicapten gebombardeerd in de Gazastrook. Hetgeen mij sterkt in de overtuiging dat de Israelische regering geen haar beter is als de nazi’s!

 11. ‘Blonde Dolly’, dat heeft nog iets vriendelijks. Alsof hij zou kunnen zingen. De tweets van Wilders zijn altijd schril en vals. ‘Krijsheer Wilders’ geeft precies aan wat voor man het is, en wat voor partij hij in zijn eentje vormt.

 12. JA maar je kan je ook afvragen waarom je anderen partijen hier nooit over hoort? Waarom vinden die het ineens ok om met hakenkruisen rond te gaan lopen als het om een anti-Israel demonstratie gaat? Dit is niet bepaald de eerste keer en ik hoor nooit eens iemand daar wat over zeggen. Behalve Geert Wilders natuurlijk die inderdaad boter op zijn hoofd heeft.

 13. @ Al Bakrastani. Ben ik met je eens.

  @ Ralph, dank voor het niet aanklikbaar maken voor die link. We moeten hier inderdaad een bepaald niveau aanhouden. Zou best in de huisregels mogen worden opgenomen.

  @ LRD. Inderdaad. Ratatouille zonder ingrediënten. We zitten niet in Frankrijk 🙁 (wat eten betreft dan)

  @ Marc, het schijnt nu inderdaad zo te zijn dat onverlaten diverse rotzooi hebben geknipt en geplakt en aan die foto’s hebben toegevoegd. Of dat de NOS is geweest is onduidelijk. Wel is natuurlijk duidelijk dat de PVV in dit reces even geen aandacht kreeg dus is het stellen van Kamervragen vanwege een demonstratie hun geijkte manier van doen.

  @ Links : Het is best een goede stelling van die Britse Politicus. Israel is door terreur ontstaan (Igroen, Haganah) en daarom moeten ze niet zo hoog van de toren blazen aangezien deze terreurgroepen redelijk wat Britse levens op hun naam hebben staan.

  @ Gert : “Blonde dolly” is een spotnaam, net als “het meisje met de blonde pruik” (Bekijk de film : “Het meisje met de blauwe hoed”.

  @ Jeroen : Woef, woef, woef, waf, hee, een ampul…..jank, jank reutel…….stilte.

 14. Jan , er liep NIEMAND met vlaggen met hadenkruizen maar er liepen mensen met bordjes waarop stond “Israelische vlag = Nazi vlag ” nu ga ik er vanuit dat je dat begrijpt …

 15. Het onderwerp op dit forum is steeds hetzelfde: Israël bashen. De vergelijking tussen Israel en de Nazi’s is het centrale thema. Lijkt wel een forum voor haatbaarden. Ben benieuwd hoe jullie er uit zien. Sharia4europe?
  Klaas

 16. De vergelijking tussen Israel en de Nazi’s is het centrale thema.

  Dat thema is dan ook al meerdere jaren oud, maar is hier zeker niet het centrale thema. Dit artikel gaat over Wilders, zoals je uit de titel alleen al had kunnen weten.

  Zag toevallig net een artikel op Sargasso.nl wat (grotendeels) over de link tussen Israël en nazisme/ fascisme gaat. Even lezen? Is wel veel info om in één keer te verwerken, maar zo’n hyperintelligent persoon zoals jij zal daar vast geen moeite mee hebben. Toch, Klaas?

  http://sargasso.nl/yeshayahu-leibowitz-het-judeo-nazisme

 17. Tsja Klaas, als het zich gedraagt als een nazi….
  Vertel eens, wat zie jij als fundamenteel verschil tussen het getto van Warschau in April 1943 en het Gaza getto deze maand?

 18. Jazeker. Uit het Warschau getto ontsnapte bijna niemand levend. Hetzelfde lot dat het tegenwoordige Joden getto dat Israël heet zou kunnen treffen als het aan de Islamitische staten Syrië, Irak, Iran, Egypte, Indonesië, Pakistan, enz ligt. De mensen in Gaza hoeven een dergelijk lot niet te vrezen. Alleen wat huizen van hun leiders die in puin geschoten worden.

  Klaas

 19. “Alleen wat huizen van hun leiders die in puin geschoten worden.”

  De feiten spreken je tegen, Klaas. Eenzijdige media brengen je nou eenmaal eenzijdige info.

  Ruim 160 burgerdoden waaronder tientallen kinderen, en tellende.

 20. Klaas , ik zie dat jij keurig de Nederlandse Media volgt .. Dus dan hebt je ook niets gelezen over onderanderen een tehuis voor gehandicapten en een weeshuis welk deze week gebombardeerd zijn , ook met die ene minuut waarschuwing …

  Er is meer wereld dan waar de Nederlandse media over berichten … En “Israel ” is geen Ghetto , maar een kolonistisch bruggehoofd op gestolen land

 21. Nou Klaas, ik ben benieuwd wanneer Indonesië met haar invasievloot de Middellandse zee opstoomt om Israel te bezetten hoor !!!

  Terug naar de lagere school zou ik zeggen en vandaar maar eens verderkijken.

 22. Ik vind het absoluut geen stommiteit om de vergelijking tussen de Israelische vlag en het hakenkruis te maken. Beide partijen hangen een ras-ideologie aan die de onderdrukking en het vermoorden van een volk wat niet aan die raciale notie voldoet veroorzaakt.

  Kortom: De vergelijking fascisme, nazisme, apartheid en Israël is verre van vergezocht, integendeel.

  Dat mensen klaarblijkelijk de logica daar niet van inzien en dus over de pies gaan bij het zien van de davids ster en het hakenkruis op een bordje maakt de analogie niet foutief, stom of verwerpelijk. Sorry, Arnold.

 23. het griezelige is dat by ter discussie stellen van bepaalde CULTURELE gedragingen de mantra vaak luidt je mag er niks van zeggen want datis racisme.
  Van 1933 tot 1960 waren leden van de Elite o.a in Nederland Duitslan en Amerika overtuigd dat het blanke ras biologisch superieur was.
  Inmiddels zyn er geen redelyke homo sapiens meer die oude ras teorien aanhangen.

  Voorlopig kan politiek den haag de wat minder slimme onder ons wysmaken dat racistische gedragingen uitsluitend door Adolf in de periode 1933 – 1945 plaatsvonden.
  Wie heeft er ooit van de genocide in de belgische congo gehoord??
  Wie las ooit het Remrevrapport?
  Kortom de wereld is wat de Telegraaf en Pauw en Witteman en Maurice De hond ons vertellen wat te geloven.
  Daarom blyft Krapuul nodig

 24. “Verbieden kan alleen de rechter en oppakken van demonstranten kan alleen als ze anderen beledigen of agressief worden, zo zei hij. Daarnaast stelde hij dat hij het bij de ISIS-demonstratie, onlangs in Den Haag, niet had verboden dat er met jihadvlaggen werd gezwaaid, net als met de nazisymbolen bij een PVV demonstratie”, aldus Van Aartsen in: http://www.telegraaf.nl/binnenland/22851471/__Tonen_nazivlag__schandalig___.html

  Wat de persoonlijke mening van eenieder ook mag zijn, dit valt wel degelijk onder Vrijheid van Meningsuiting.
  Het is weer typisch dat Wilders en Voet het Nederlandse bestuursrecht weer eens met voeten willen treden, niet gehindnerd door enige kennis.

 25. Vrijheid van meningsuiting is niet voor anderen, Cornelis. Dat is het uitgangspunt van die verstandelijk beperkten.

  Dat ik jou dát nog moet uitleggen, zeg?! ;-P

  Deze licht ik er toch nog even uit:

  “…net als met de nazisymbolen bij een PVV demonstratie”, aldus Van Aartsen”

  Omdat juist dat een nuance is waar menig zelfbenoemde PVV’er aan voorbij gaat, als ik dat zo her en der aanschouw.

 26. Wat een anti-Wilders forum was lijkt verworden tot een anti-Israël forum. Enkele reaguurders op dit forum kunnen zo aansluiten bij extreem rechtse fora. Of zit ik op het verkeerde forum?

  Klaas

 27. Niet anti-Israël, althans wat mij betreft. Wel anti-landjepik door Israël. En daar is wel een samenhang met Wilders te bespeuren, ja.

 28. “Of zit ik op het verkeerde forum?”

  Daar kan enkel jij antwoord op geven, Klaas. Rechtsboven in je browser zie je een rood vlak met een kruis erin. Die kan je ten alle tijde even aanklikken. Cya.

 29. Klaas:
  Ja, jij zit op het verkeerde forum. Je moet bij het CIDI zijn! Daar lullen en jokken ze ook tegen de klippen op. Daar heet het levend verbranden van een kind “een incident”! Het zonder proces of aanklacht jarenlang opsluiten van mensen “administratief”! Het stelen van olijfboomgaarden “rechtens toekomende”! Mensen hun huizen bombarderen, plat buldozeren en opblazen “veiligheidspreventie”! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gettocreatie de “veiligheidsmuur c.q. hek”!

 30. En hoe heet het vermoorden van 3 joodse tieners? Protestactie?
  Hoe heet het raketten afvuren vanuit scholen? PR-stunt?
  Netanyahu stelt: Israël gebruikt een raketafweersysteem om hun burgers te beschermen, Hamas gebruikt hun burgers om hun raketten te beschermen. Hier zit wel degelijk een kern van waarheid in.

  Klaas

 31. Hamas gebruikt hun burgers om hun raketten te beschermen. Hier zit wel degelijk een kern van waarheid in.

  Enkel in je eigen hoofd, aangezien -nota bene onafhankelijke- onderzoeken meermalen hebben uitgewezen dat het ‘menselijk schild’ voornamelijk aan Israëlische zijde plaatsvind. Zoals ik eerder al zei, Klaas, eenzijdige media genereren eenzijdige info. Spring nog een beetje hoger.

 32. Ik geloof direct dat Israëlisch militairen Palestijnen misbruiken als menselijk schild. Absoluut een oorlogsmisdaad. De schuldigen worden (te licht) gestraft.
  Hamas gebruikt echter eigen mensen als schild vanuit een PR doel. Ook hier zijn bewijzen van. Dit tekent de motieven van Hamas. Niet het lot van de eigen bevolking houdt ze bezig, het doel is het verjagen van de Joden uit Israël om Palestina weer onder het huis van Islam te brengen.

  Klaas

 33. “Hamas gebruikt echter eigen mensen als schild vanuit een PR doel.”
  Hamas heeft een oproep gedaan (vanuit het verre Qatar!), ja, maar weinigen geven er gehoor aan. Gelukkig.
  Je moet begrijpen dat Hamas steeds minder steun krijgt vanuit de bevolking. Om zo onbegrijpelijker is het buitensporige geweld dat Israël gebruikt, waar voornamelijk burgers, veelal kinderen het slachtoffer zijn. Israël bedrijft een totale oorlog.

 34. “En hoe heet het vermoorden van 3 joodse tieners? Protestactie? ”

  A) niemand heeft die moord ooit opgeeist
  B) Laten we er vauit gaan dat het wel door Palestijnen gedaan is en niet door Moshe de Zionistische lustmoordenaar … Wel Wraakactie is altijd legitiem wanneer Israel weer eens wat Palestijnen ombrengt , dus het omgekeerde is dan toch even legitiem ?? en aangezien er tientallen jaren véél meer Palestijnen dan ” israelies ” omkomen hebben de eerste aardig wat “wraakrecht “opgebouwd … Maar het schijnt dat voor filosemieten een gat in een dak in een “israelisch ” huis al zeker een bom op een tehuis voor gehandicapten waard is ….

 35. De discussie verwijdert zich weer van de hypocrisie van een xenofoob die loopt te roepen dat vrijheid van meningsuiting niet voor pro-Palestijnse mensen geldt maar alleen voor hem tot een over en weer geneuzel over wie van de strijdende partijen erger is.

  Ik roep bij deze JWHW, God en Allah (overigens allen hetzelfde opperwezen) op om per direct een asteroïde van 5 kilometer doorsnede op het hele gebied daar te plempen zodat de rest van de wereld eindelijk af is van het gezeik daar. En als dat dan gebeurt zal ook ik eindelijk in dat wezen gaan geloven.

 36. Tuurlijk , rechten zijn alleen voor witte wijze mannen als Jan Jaap .. Palestijnen wiens land is gestolen tellen niet , want het is een `geloofs conflict` , waar verschil jij hierin wezelijk van Schut .. nergens dan behalve het feit dat je een hekel aan allemaal hebt en niet één groep ophemelt … Aangezien ze gelovig zijn ( Fatah is overigens een volledig seculiere organisatie , maar dat is een feit dus onbelangrijk ) mogen ze allemaal een boom in , en hebben ze bij JJB geen recht op het land waar ze al eeuwen op woonde …

 37. JJB:

  Jouw “oplossingen” :

  “Een oplossing voor ISIS en de strijd in die regio heb ik vooralsnog niet. Ik denk dat als puntje bij paaltje komt ik helaas voor de nucleaire genocide zou kiezen omdat ik het meer dan zat ben dat er constant uit één bepaalde regio en vanuit een aantal culturen dit soort shit op de wereld wordt losgelaten.”

  “een asteroïde van 5 kilometer doorsnede op het hele gebied daar te plempen zodat de rest van de wereld eindelijk af is van het gezeik daar”.

 38. Klaas En hoe heet het vermoorden van 3 joodse tieners? Protestactie?

  Jij weet wie die tieners heeft vermoord? Orthodoxe kolonisten misschien? Om een reactie van het leger uit te lokken?

 39. JJB:

  Ja, als je dat soort “oplossingen” bedenkt vind ik dat erg ja. Het verschilt in niets van dat wat de smeerlappen zouden willen doen en ook volop uitvoeren, het praatje is wellicht wat anders. Bommetje hier, bommetje daar en weg is het probleem.

 40. Natuurlijk is dat over the top LRD.

  Even een korte schets van de eerste (door mensen uitgevoerde) opmerking.

  De VN doet een communiqué uitgaan via diverse kanalen. Men heeft een half jaar om zich aan de grenzen van het gebied te melden, die hermetisch zijn afgesloten. Iedereen die in vrede wil leven en non-combattant is en die zijn wapens aan die grens inlevert wordt opgevangen met onderdak voedsel en water voor de periode dat het gebied afgesloten zal zijn. Mensen met wapens komen die grens niet meer over. Iedereen die er zelf voor kiest om in het gebied te blijven en te vechten en met wapens anderen het licht in de ogen niet meer te gunnen maar gezeik wil en blijft veroorzaken wordt niet toegelaten over de grens. Wanneer alle burgers, mannen vrouwen en kinderen dan het gebied hebben verlaten wordt het volledig en vakkundig geatomiseerd dmv neutronenbommen. (dan blijven de gebouwen staan). Wanneer de straling verdwenen is, ettelijke jaren later, wordt het gebied weer herbevolkt met al die vreedzame lui die zich bij de grens hadden gemeld en geëvacueerd waren. Het dierenleven keert vanzelf terug, zo is de natuur nu eenmaal.

  Dat dat een onhaalbare en zeer zeker ridicule en misdadige oplossing zou zijn weet ik ook wel. Maar ik weet eveneens dat er steeds meer mensen zijn die het nodeloos bloedvergieten in die gehele regio door een stel geschiften meer en meer dan zat zijn.

  En dat verwoord ik met een over de top ridicule oplossing omdat ik ergens hoop dat de dreiging van een atoomaanval door de VN, in onderlinge samenspraak en met consensus alleen al genoeg zou moeten zijn voor die idioten daar te stoppen met het elkaar uitmoorden.

  Want een andere oplossing is er niet. Denk maar niet dat die lui met elkaar gaan praten en van goede wil zijn naar elkaar toe. Isis niet, Hamas niet, Hezbollah niet, Boko Haram niet, de Taliban niet, Al quaida niet, Israel en nog wat andere landen niet en enorm veel meer gestoorde gekken die daar wonen die niets leuker vinden dan elkaar afmaken.

  Dan ben ik dan maar de gestoorde gek die er in één klap een einde aan wil maken.

  Jammer dan.

  Erg, ja dat is zeker erg. Verschilt het in niets van wat die smeerlappen zelf zouden willen doen ? Wellicht niet. Maar ik besef dat terdege en weet daarom ook zeer goed dat zo’n ridicule oplossing toch onwerkbaar zou zijn.

  Dwingen tot praten ? Dan moet je wel een stok achter de deur hebben, of een beloning, voor beide partijen.

 41. “.. of een beloning, voor beide partijen.”
  Vrede, bijvoorbeeld. Terug naar af.

Reacties zijn gesloten.