Hervorming PvdA-aanhang hoog op de agenda

Verhoging van “zorgpremie” en “eigen risico” wordt gepresenteerd als

het gevolg van de hervorming van de zorg die in 2015 ingaat

U ziet maar hoe u dat van een ondermodaal inkomen allemaal bekostigt, als uw gezondheid toevallig niet helemaal je dat is. Willen is kunnen, succes is een keuze.

Hervorming ontslagrecht, hervorming AOW en pensioen, hervorming WW, hervorming zorg.

In 2015 staat een hervorming van de aanhang van de PvdA op de agenda bij de verkiezingen voor Provinciale Staten, Flutland of niet. Dit wordt uiteraard vertaald in de Eerste Kamer. Na deze hervorming is het nog maar de vraag of de hervormingsgezinde Coalition of the Willing daar nog een meerderheid kan halen. U kunt hardlopen, mijnheer Samsom, mijnheer Dijsselbloem, mijnheer Asscher, maar u verstoppen kunt u niet.

5 gedachten over “Hervorming PvdA-aanhang hoog op de agenda”

  1. 1500 Euro aan gesorteerde eigen bijdrages afgelopen jaar .. dat is bijna een maandloon en als ik straks wel afgekeurt word méér dan een maanduitkering ..

  2. De Nederlandse Zorgstelsel is door de thatcheriaanse neoliberalen op een traject vastgezet waarbij hij in twee delen onvermidelijk wordt gesplitst – een voor de rijke elite en mensen die ervoor willen betalen en de tweede deel voor het plebs die elke jaar zal steeds verder uitgekleed worden.
    Allemaal onder aanvoering van de de pijpen van de mooie pr-formule, minder kosten, terwijl men reeds aangegeven heeft dat berekeningen enorm opgeblazen waren. Doch is dit de werkwijze van de totalitaire corporatieve zorgverzekeraars.

    Dit is de essentie van het neoliberalisme.

  3. Sinds Kok waren ze VVD-light; nu halen ze de VVD extreem rechts in.

Reacties zijn gesloten.