De Joint Strike Fyra gaat waarschijnlijk ook door

Lijkt me een GEWELDIG idee, om de fabrikant van de Fyra de Nederlandse JSF’s te laten bouwen. Bombarderen met JSF-onderdelen wordt waarschijnlijk een speciale feature van die versie. Minister Hennis-Plasschaert is al ter inspectie op bezoek geweest dus dat gaat helemaal goed komen na misschien nog een weekje bivakkeren met een squadron Italiaanse piloten. Misschien kan ze de IT-specialisten van defensie de software van dit prachtproduct nog even na laten lopen.

10 gedachten over “De Joint Strike Fyra gaat waarschijnlijk ook door”

 1. Zoiets kun je echt niet verzinnen.
  Net als puntje bij paaltje komt, gaat de JSF in de Fyra fabrieken gebouwd worden.

  Vergis je niet, het gaat niet om de kwaliteit maar om de bezuinigingsdrang, net als in het gezondheidszorg.

 2. Er is wel een wezenlijk verschil dat naar Italiaanse gewoontes moet Jeanine met niet minder dan drie squadrons Italiaanse piloten weekje gaan bivakkeren, of hoe je dat noemt..

 3. We moeten ook de positieve kant van dergelijke beslissing toelichten om niet in zwartkijken beschuldigd te worden.
  Straks kunnen alle overgebleven onderdelen van de Fyra in de JSF ingebouwd worden.

  Tel uit je winst!

 4. De Fyra-Trenstellen kosten een paar centen, maar toen had je ook……Niks.
  Is het Ministerie van Defencie dit vergeten?
  Lijkt er wel op!!

 5. Een ezel stoot zich doorgaans niet twee keer aan de zelfde steen.
  Maar ezelin Hens-Plasschaert doet dat zeer waarschijndelijk wel.

 6. Best wel ironisch. Zowel ter land (geretourneerde treinen) en ter lucht (JSF) druipt het faalgehalte er nogal vanaf. Alle vliegende Fyra frituurpannen nog aan toe zeg. Heeft onze Marine al een order geplaatst? Parlementair onderzoek in hoeveel jaar?

 7. Een goed bericht. De JSF is toch al nergens goed voor. Daar hoeven we ons geen illusies over te maken. Maar de in zwaar weer verkerende Italiaanse economie krijgt een oppepper. Dat is goed voor de balans in de economieën van de eurozone.

 8. Politici: De charlatans t.b.v. van de incompetentie van het grote geld. Zouden ze de dosseurtjes ook opgeven aan de belasting? Ik denk van niet. Moraliteit is alleen voor het gepeupel en niet voor de incompetente.

 9. Ja rechtse hobby’s kosten nu eenmaal heel veel en leveren enkel doden en gebroken gezinnen op en een enorm gat in de begroting. Maar ja linkse hobby’s zoals cultuur en milieu (HET LEVEN) dat mag niks kosten.

  rechtse logica.

  Je hebt honger.

  In je spaarpot zit geld voor eten maar wat koop je dan. Juist! Een Koelkast! Eetsmakelijk!

 10. Ook aan cultuur en milieu kan heel veelgeld verdient worden.

  maar wordt het geen tyd voot links omde samenleving van onderop op te bouwen zodat we een vorm van socialisme krygen vanuit de mensen ipv voorgeschreven door de STAAT met daarin de Elite die zich van links/rechts niets aantrekt en vrnl. aan zichzelf denkt

Reacties zijn gesloten.