Wilders demoniseert nieuwe PvdA lijsttrekker Den Haag met Soviet-Unie vergelijking

su

‘Van Nieuwenhoven is een vertegenwoordiger van de oude politiek uit het Politbureau van de PvdA uit de vorige eeuw, medeverantwoordelijk voor de massa-immigratie,’ zei PVV-leider Geert Wilders vrijdagavond. ‘Ik ben geen seconde onder de indruk van haar.’ De PVV zal Den Haag sterker maken, zegt Wilders. ‘PvdA en Van Nieuwenhoven brengen Den Haag rampspoed en naar de afgrond.’ meer bij Telegraaf

Kan je nagaan hoe deze ronkende retoriek gegalmd heeft in Wilders’ Führerbunker.

3 gedachten over “Wilders demoniseert nieuwe PvdA lijsttrekker Den Haag met Soviet-Unie vergelijking”

  1. Altijd toch weer opvallend, er grote schande van spreken als iemand hem met bepaalde onfrisse zaken uit het verleden vergelijkt. Dan is hij er als de kippen bij, om er op te wijzen dat ze een klimaat creëren wat mensen tot geweld kan drijven. Maar zoals al vaker is gebleken doet hij er zelf ook graag aan mee. Mogen we Wilders ook op zijn verantwoordelijkheid aanspreken, als iemand Van Nieuwenhoven neerschiet uit angst dat zij de nieuwe Stalin zal worden?

    Op zich prima dat hij zich uitspreekt tegen nazi-vergelijkingen (al zou dat iets geloofwaardiger zijn, als hij de islam niet steeds met het nazisme vergeleek) en dergelijke. Die zijn naar mijn mening niet nodig om aan te geven wat er mis is met zijn opvattingen. Maar wees dan ook consequent en ga vervolgens niet zelf andere mensen vergelijken met gruwelijke regimes.

  2. Wilders zou inderdaad een punt hebben als hij met het maken van nazi-vergelijkingen niet zijn beroep en hobby had gemaakt.

  3. Ik vind het wel tekenend voor de deplorabele toestand van de PvdA. In plaats van afscheid te nemen van de generatie Pronk/van Nieuwenhoven, die door de kiezer uitgekotst zijn, en met jong fris talent met een modernere visie te komen, kiest men weer voor een bejaarde als lijsttrekker.

Reacties zijn gesloten.