Een zieke maniak

Als je de media een beetje volgt, leer je sommige mensen aardig goed kennen.
En ik kan dan ook in alle oprechtheid zeggen dat hoe vaker ik de naam van de Eindhovense CDA’er Ibrahim Wijbenga (die ook af en toe schrijft op de Joap) tegenkom, hoe meer of ik van die man kots.
Ik zal heel kort uitleggen waarom.
Zie dit: 2014-07-16 Ibrahim Wijbega c

en zie vervolgens wat de voorkeur van de man dan blijkbaar wel is hier..

Inderdaad: zieke maniak deze handlanger van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders bij het verspreiden van islamofobie die bovendien ook anderen trachtte voor te schrijven niet op onze site te schrijven.

En ik durf me nauwelijks af te vragen wat Wijbenga hier van vindt of van dit maar ik vrees het ergste.

13 gedachten over “Een zieke maniak”

 1. Sorry hoor,
  Maar twee meiden die met zaadvragende ogen een broodje met een worst op een wel fantasierijke manier aflikken is ook wel verseksualisering en het seksmaniakmakende van vrouwen.
  Ook een poster van twee autorace pitspoezen de naam alleen al met op hun leren in hun bilnaad zittende hotpants geschreven lub me..
  Toch wel behoorlijk tacky als je gezellig winkelt op een gewone straat,geen wallen of hoerenbuurt en je loopt met je kinderen en ziet zulke posters.straks nog gewoon vaginas of anus zonder onderbroek…

  Heeft niets met geaardheid te maken.
  Wat betekent dat als vrouwen dit niet waarderen zij niet persee lesbisch zijn,en wanneer mannen dit niet waarderen zij geen homo persee zijn.en zoja blijft het toch tacky.

 2. Het zal je dochtertje maar wezen die voor wat geld zich zo laat nemen,fotograferen.
  Jammer dat voor wat geld vrouwen zich zo laten misbruiken om bepaalde mannen op straat een erectie te bezorgen,en over vrouwen het uberbeeld van wellustige en 24uur aan seksdenkende nymfomanenbeeld overhouden.

  Jonge meiden denken dat ze enkel meedraaien in de maatschappij als ze zo doen,en willen niet meer studeren of een mantelpakje aan op een representatieve funcie omdat dat frigide of niet meetellen.

  Het verontmenselijken van vrouwen tot levend condoom of seksueel nymfomane is een big bussinis geworden.

 3. Het feit dat zo’n ontsierend reclamebord op de weg wordt gezet daar stoor ik mij meer aan dan aan die hamburgerdames.

 4. Ibrahim Wijbenga. Een verongelijkte Christen en een triest figuur die nog nooit de bijbel echt heeft bestudeerd.

  Dit soort laffe Christenen die zich niet aan de leerstellingen van de heer J.C. te N. houden zijn overal te vinden.

  Triest mannetje is het.

 5. Jjb,
  Maar wat vind jij van zulke posters?en de verontmenselijking van vrouwen door ze continu in bladen en reclames als wellustige alleen maar aan seksdenkende nymfomanen uit te beelden?
  En ook dat jonge opgroeiende meisjes denken dat dit het vrouwenleven is zoals je je hoort te gedragen?
  En dat wordt gedoctrineerd dat vrouwen enkel meetellen als ze maar zo geil en provocerend seksueel zich uitten?

  Het is seksisme ten top!
  Want waarom worden vrouwen zo enorm geexploiteerd met hun borsten en kruis op werkelijk elke manier dan ook,en bij mannen bijvoorbeeld niet?
  Dus is dit of discriminatie of uitgekozen doel om bij vrouwen de doctrinatie te planten dat zij alleen goed voor provocerend seksueel vernederend doeleind zijn geschapen?

  Waarom niet twee mannen die deze worst aflikken?
  Waarom geen twee pitskaters met leren broekje en lube me erop?
  Waarom geen mannen die zwoel en geil een product aanprijzen?

  Omdat..het een doel is om vrouwen totaal geen menselijk gevoel of waardig wezen te laten zijn.
  De ganse dag clips op tv met meiden die totaal door het lint gaan in het uitten van seks,zo ook reclames zoals hierboven..is dit beeld hoe we over vrouwen moeten denken?bloedgeile altijd hitsig en constant loops en zonder hun vagina en borsten niks zijn dan een pratend en wandelend matras?
  De laatste jaren nooit zoveel borsten en kruizen van vrouwen gezien op de tv silvia meis,jolanda cbau,de laatste clip van rihanna en shakira???
  Gelijkwaardigheid is wat vrouwen willen,of zoals mensen zeggen vrouwen zijn vrij oke nu de mannen nog dan?
  Anders is dit niet gelijkwaardig.
  Wel ironisch dat vrouwen zichzelf enkel kunnen bewijzen met hun genitalien..in plaats van hersens.
  Jammer

 6. Die meiden zijn er toch voor de volle 100% zelf bij. Of worden ze gedwongen ? Ik durf te wedden dat het ze geen ruk kan schelen nu. Die zitten op zalando.nl te shoppen met het verkregen geld.

  Later als ze dan zelf moeder zijn dan denken ze…. Ja niet zo fraai… Of niet.

  Money talks bullshit walks.

  Genoeg vrouwen dunkt me die zich daar niet voor laten lenen. Vrouwen zijn toch niet van oh in de Libelle stond en dan daar naar leven en handelen ?

 7. @Neeltje

  … “wel ironisch dat vrouwen zichzelf enkel kunnen bewijzen met hun genitalien in plaats van hersens” …

  En dat na 4 decennia van emancipatie, positieve discriminatie en vrouwenquota. Dat spreekt boekdelen.

 8. Fred,
  Klopt.
  En na al die jaren van vrouwenrechten,vrouwgelijkheid,vrouwen positief discrimineren,vrouwen en mannen gelijkwaardig stellen,feministencampagnes,campagnes om vrouwen uit stereotypebeeld te krijgen,vrouwen respect te geven,vrouwen niet meer als lustspeelgoed afbeelden…..

  Zie je anno 2014 de wulpse vrouwen in alle standjes op billboards als wellustige genotsartikelen en hersenloze chronisch geil zijnde sekssletten afgebeeld.?????
  Je kan geen reclamebord of commercial zien of een hete meid met zwoele lustige blik 9n allerlei kronkelende bewegingen en geile uitnodigende houding van pak me maar ik ben er voor gemaakt en ben verder niks dna plezier en genotsmachine…

  Waar dient dit voor?
  Respect waardigheid?
  Nou dat gaat zo dus.

  En dan zie je die jonge meiden van soms pas 13jaar naar de disco gaan in korte hotpants stylettohakken onzeker omzich heen kijkend of ze er wel sexy genoeg bijlopen.
  En meiden van 10jaar die de poses van pink en rihanna nadoen buiten echt zo goed dat de miniplaybackshow antiek is.
  Dit is de toekomst voor de meiden die nu opgroeien,wulps,sletterig,uitdagend en seksueel voor genot en plezier…dat is je dochters future.

 9. En mannen die hierop kicken verdedigen dit,niet voor de rechten van vrouwen maar voor eigen genotsfantasy

 10. vrouwen zyn al eeuwenlang vouwen en mannen kunnen door suggestieve beelden opgewonden raken, tot dus ver niks mis mee.

  Maar dat die emoties opgewekt worden ten behoeve van de commercie dat is wel eng.
  verder meiskes van 13 moeten wettelijk by de deur van de disco geweigerd worden.

 11. Helemaal eens met neel en een gemiste kans voor ‘links”tolerant’, want het is de ontmenselijking van de vrouw én in het verlengde ook de man, de commercialisering van het eigen (of andermans) lijf. Dat mensen vrij (moeten)zijn om dit te doen zegt meer over onze ‘vrijheid’ om ongewenste rolmodellen, opgedrongen, door de maffia/commercie, te weren. Of zelfs maar te willen begrijpen dat dit problematisch is! http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/geld_en_sex
  Zoals ook de op kinderen gerichte reclame niet te verhinderen schijnt, wegens een misselijkmakende onwil om dit belangrijk te vinden.

 12. @ Neel: Iedere poster die een vrouw tot object maakt vind ik walgelijk.

  Zo ook het belachelijke, door de commercie opgezweepte schoonheidsideaal waaraan veelal
  jonge kinderen in de puberleeftijd menen te moeten voldien. Ze beschilderen zich omdat ze geaccepteerd wensen te worden. Volslagen onnodig.

 13. Wordt alleen maar erger.
  Bekijk de huidige poster van boijmans van beuningen eens..ene paul noble tentoonstelling is er..
  De posters hangen gewoon in de stad een roze witte poster met een mannetje erop met grote penis die ejaculeert!!!

  Zo hup op de openbare winkelstraten.
  Wat komt nog meeeer??

Reacties zijn gesloten.