7 gedachten over “Moord!”

 1. Er is nog hoop denkt Gilad Atzmon: http://dissidentvoice.org/2014/07/the-end-of-israel/

  De dagen van Israel (als Joodse staat) zijn geteld. Mijn commentaar hierbij:
  De Israeliers hebben hiermee bereikt dat de hele wereld in hen de vrouwen- en kindermoordenaars herkent die ze zijn. Blood libel is hier niks bij. Maar dan op grote schaal. Kennelijk heeft de staat Israel, zoniet het volk, om de zoveel jaar een bloederige injectie nodig (2006, 2008, 2010, 2012, 2014). En inderdaad lijden ze verliezen op de grond, terwijl de vuurpijlen blijven neerdalen op het gestolen land. Drie factoren die ‘normale’ burgers van Irgun diep schaden. Ik zie de helft binnenkort vertrekken. Einde verhaal.

  Een ding baart me zorgen:
  ‘Netanyahu knew that a defeat on the ground would eradicate the little that remains of IDF’s power of deterrence.’

  Ze hebben het atoomwapen.

 2. Wat een objectief vermogen van likmevestje wordt hier uitgestald zeg. Logisch toch dat bij de Palestijnen meer slachtoffers vallen, ze gebruiken immers hun eigen vrouwen en kinderen als menselijk schild om hun stellingen te beschermen. Stellingen die ze overigens op scholen en ziekenhuizen plaatsen. Wie is er dan verantwoordelijk voor hun dood? Hoe ongelooflijk ziek kun je zijn. Moet Israel dan gewoon toekijken / toestaan dat ze jaren continue beschoten worden met raketten vanuit Gaza? En wachten tot er doden vallen? Terwijl de ene na de andere Moslimland met de vreselijkste oorlogretoriek dat land bedreigd? Alsof de Palestijnen zulke lieverdjes zijn. Besef wel dat er in Israel zelf nog steeds een hele boel Moslims vredig wonen en werken. Terwijl Gaza totaal Judenrein is en niet 1 Jood het in zn hoofd moet halen om daar te gaan wonen. Nee, gewoon lekker die oogkleppen op houden en alles recht lullen wat krom is…………

 3. Hoeveel betalen de israelies je nou voor het verspreiden van die leugend Gilson ?? Leuke bijverdienste naast je studie ? kan je nog wel slapen s’nachts , of ben je een van die Zion-refros die in het kader van de erfzonden nog wat door je opa verraadde joden moet goedmaken ??

 4. Lijkt me een goede regel Jeroen.

  Geen apologeten nodig hier.

  Wat in de video te zien is is gewoon moord.

 5. Ben ik het eens een keer met Jan Jaap eens , onder “Wij hier, zijn de hoop van Gaza” graag beginnen …

 6. Pingback: En de onderbuik van Ku Klux Land…zij reutelde door… | Krapuul

Reacties zijn gesloten.