Banden tussen CIDI en massamoord-apologeten steeds inniger?

U herinnert zich deze nog van de hand van het wormvormig aanhangsel van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders die thans in het Europees Parlement met antisemieten, homo- en vrouwenhaters alsook massamoordverheerlijkers ’tegen Europa’ zit te zijn?

2012-10-27 juichen over uitroeien Moslims in Myanmar - PVV

Nee? Wij wel zoals u ziet.
Zo ook deze:

2014-05-07 Voet de Roon

Of deze over het gemis van een doodgereden fascist:

2014-05-05 Ester Voet Frikschoten

En deze van vandaag zullen wij ook zeker niet gauw vergeten:

2014-07-24  Ester Voet de Graaff

Kunnen wij concluderen dat de banden tussen het CIDI en de wannabe massamoordenaars/etnisch zuiveraars in dit land steeds inniger worden?

7 gedachten over “Banden tussen CIDI en massamoord-apologeten steeds inniger?”

  1. Gepubliceerd in het uur dat de ethisch hoogstaande (de Winter) vrienden van Voet bij hun vermijden van burgerslachtoffers (Knevel) een school bombardeerden: 15 kinderen – o nee: terroristen – dood.
    Wie spraken er in hun grootheidswaanzin nog meer over kinderen als zijnde ’terroristen’?

  2. Hoeveel scholen heeft Nazi Duitsland gebombardeerd in de Oorlog waarin volgens hen partizanen zouden zitten ?

  3. @JJB, ja..en de kinderen in het getto van Warschau waren volgens hen ook terroristen. Zionisten en nazi’s: je zou zeggen ‘één pot nat’

  4. Misschien is ‘nazionisten’ een gepaste term voor de inhoud van dat pot nat?

  5. Kotsmisselijk wordt je van de ingezonden meningen in de media! berichtgeving in de dagbladen staan stijf van de leugens. het rapaille welke reageert op de berichtgeving hanteerd ook de gore leugen als ultieme waarheid. Niet in de laatste plaats opgehitst door o.a. Ephimenco en consorten! Als Israel burgers adviseert om naar het centrum van de stad te vluchten omdat het daar veilig is en het vervolgens onder vuur neemt, als Israël VN scholen bestookt en vrouwen kinderen daar het slachtoffer van zijn, als Israël vluchtende kinderen met een raket opblaast, dan dient Israël zich te verantwoorden voor het internationaal tribunaal in den Haag. Wat mij betreft staan de oorlogshandelingen van Israël gelijk aan genocide. Israël is niet geïnteresseerd in vrede. Ze vernietigd een volk. Israel is steeds meer de leergierige nazi leerling welke de leraar wil overtreffen in het plegen van misdaden tegen de menselijkheid!

Reacties zijn gesloten.