Haarbal van Buma Stemra gaat laffe CDA fractieleden aanspreken op wangedrag

Anoniem CDA fractielid
Het laffe anonieme gedrag van de CDA fractieleden die via een hijgerige Telegraaf journalist probeerden hun medefractielid Ferrier te mollen, is niet onopgemerkt gebleven.

Ferrier was 1 van de CDA’ers die in eerste instantie het Bruine samenwerkingsverband niet zagen zitten, en dat mocht niet van de andere CDA’ers. Ook in de reactiepanelen van de Telegraaf werd haar vertrek geeist, wegens insubordinatie. Ook dat van Koppejan trouwens, ook al hebben we die de afgelopen weken niet eens gehoord.

Maar dat maakt niet uit! Ook Koppejan is een verrader van het Bruine Ideaal.

Maar goed, Haarbal besloot het dus niet te pikken en gaat krachtig optreden:

CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma gaat zijn partijgenoten aanspreken op de felle kritiek op Kamerlid Kathleen Ferrier deze week.

Dat zegt hij zaterdag in het Nederlandse Dagblad. Kamerleden en andere CDA’ers lieten eerder anoniem weten dat ze hun buik vol hadden van dissident Ferrier. (Trouw)

3 gedachten over “Haarbal van Buma Stemra gaat laffe CDA fractieleden aanspreken op wangedrag”

  1. zegt ook heel veel over de telegraaf dat ze een reactie plaatsen van een anonieme CDA-er, voor hetzelfde geld is het een verklede PVV-er….Telegraaf heeft zich gedegradeerd tot het partijblaadje van de PVV, kan je ook aan de reacties zien, wel historisch consequent, ze waren tijden 40-45 ook al bruin..

Reacties zijn gesloten.