Kabinet maakt vaart met rechtse hobby

Stel je bent premier van een gloednieuw kabinet waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt wat doe je dan? Nou zo snel mogelijk zo veel mogelijk militairen sturen naar een ver land natuurlijk.

Geef het een mooie naam, “trainingsmissie” of zo, en je bent klaar om het applaus in ontvangst te nemen van je vriendjes bij de NATO.

Premier Rutte hoopt op medewerking van o.a. Groen Links, nou dat zit wel snor want Groen Links is tegenwoordig een hele aparte partij:

Zo kennen wij Groen Links als een club die tegenwoordig graag wil dat iedereen “islamkritisch” is (in plaats van alleen maar Geert), als een partij die dolgraag met de VVD wil regeren (net als Geert), en als een partij die een “ongemakkelijk gevoel krijgt” als er iemand kritiek durft te leveren op Geert (net als Geert).

Maar in tegenstelling tot Geert wil Groen Links dus ook graag vechten in verre exotische landen.

Raar trouwens van Geert, dat ie er tegen is. Hij is immers in oorlog met de islam, en als je ergens moslims kan afknallen dan is het wel in Afghanistan.

Maar goed, ik vind het een strak plan. Geef die gasten van Groen Links een mooi camouflagepak en een vette gun en stuur ze samen met Mark naar het front.

Dit is echt, ja echt, de enige manier waarop we kunnen bereiken dat Mark Rutte en Maxime Verhagen op de foto kunnen met Obama.

2 gedachten over “Kabinet maakt vaart met rechtse hobby”

  1. Het wordt hoog tijd dat er iemand gaat uitrekenen hoeveel jaarsalarissen van leraren, agenten, verpleegkundigen en bejaardenverzorgers betaald kunnen worden met het geld dat nu naar deze missie gaat. Ditto voor die 2000 mensen die boven de Balkenende norm verdienen.

    De Volk moet maar eens wat vaker worden geconfronteert met het feit dat je geld maar een keer kan uitgegeven. Iedereen die niet bovenmodaal verdient wordt niet gedient door dit kabinet maar uitgemolken.

    Het is niet zo moeilijk om de harde cijfers boven tafel te krijgen maar dan moeten de linkse partijen wel wat moeite doen. Waar blijven die kamervragen?

Reacties zijn gesloten.