Hero Brinkman zegt het zelf: gedoogconstructie ideetje Wilders uit dictatoriale overwegingen

Ok hij zegt het niet precies zo, maar wel ongeveer precies zo, in de VN:

Brinkman noemt het ‘evident’ dat Wilders van het begin af aan aanstuurde op een minderheidskabinet, omdat hij op die manier de leiding van de PVV strak in handen houdt. ‘Er komen geen PVV-mensen in een kabinet, die hij natuurlijk niet aan een touwtje kan houden.’ (VN ~ met achterlijke foto van Brinkman)

Het komt er dus blijkbaar op neer dat Wilders pas aan een regering zal deelnemen als hij er de baas van mag spelen. Wacht dat doet ie nu al.

3 gedachten over “Hero Brinkman zegt het zelf: gedoogconstructie ideetje Wilders uit dictatoriale overwegingen”

  1. Het zou vrij aardig overeenkomen met wat ik eens in een interview met een jeugdvriend van Wilders las, dat Geert uiteindelijk altijd precies zijn zin moest hebben. Daarom had hij de vriendschap ook verbroken.

  2. “Het komt er dus blijkbaar op neer dat Wilders pas aan een regering zal deelnemen als hij er de baas van mag spelen. ”

    Zo’n “regering” heet dictatuur en de “President” ervan heet Dictator.

  3. Nu, na dit begin van het einde voor de PVV, is het wachten wanneer de Dictatuur van Fascist Greet instort en Hero de Held zijn democratische strijd zal beginnen om alle windmolens van Nederland neer te halen.

    Misschien, Hero de Held, een idee om alle monumentale panden van Nederland in de verkoop te doen en hiermee deze windmolen-sloop te bekostigen (neem wel een goede aannemer zodat een voorhamer niet nodig is). Verder zou er met de opbrengst van de gebouwen per provincie een kerncentrale kunnen worden gebouwd, de rijbanen van de A2 worden verbreed met het oog op een toekomstige max. van 150 km/uur.

    Zie je wel, Joey had PVV moeten stemmen…

Reacties zijn gesloten.