Eerste krapulenstreek Wilders-kontlikker Gerd Leers afgeblazen door Europees Hof

Ja het is me wat, lekker stoer doen over de ruggen van Iraakse asielzoekers, die je wel even terug kan sturen naar het oh zo veilige Irak. Wel even bukken als de ledematen in het rond vliegen maar verder is alles daar peachy en hunkydory. Het Ministerie van Buitenlandse zaken ontraadt weliswaar alle reizen maar teruggestuurd worden is niet echt reizen natuurlijk en we hebben hier trouwens met CDA’ers te maken dus die krioelen en kronkelen alles wel even in de juiste slijmpositie om Leider Geert te plezieren. Irakezen komen namelijk uit een moslimland en ze hebben Geert beloofd om paal en perk te stellen aan die rotmoslims. Weliswaar was er natuurlijk al lang een brief van het Europees Hof waarin uitzetten naar Irak werd ontraden maar daar had Gerd Leers natuurlijk geen boodschap aan; hij leert het wel die Gerd Leers. Geert zal trots op m zijn. Enfin spoeddebatje aangevraagd door GL maar of dat soelaas zal bieden blijft afwachten. Natuurlijk hebben wij Nederlanders een beetje met Europa te maken, maar kabinet Bruin I heeft duidelijk op macho wijze aangekondigd wel even de gehele Europese regelgeving open te breken anders kan je natuurlijk altijd testen of Irak wel echt veilig is; bijvoorbeeld door er een paar asielzoekers naar terug te sturen.

Update: het krapulistische feit dat de PVV fractie bij het voornemen om de Iraakse asielzoekers terug te sturen op de bankjes zit te roffelen is trouwens stuitend. Het is te hopen voor hen dat karma niet bestaat.

9 gedachten over “Eerste krapulenstreek Wilders-kontlikker Gerd Leers afgeblazen door Europees Hof”

 1. Heel simpel, zolang ze hier zijn kosten deze gasten ons veel geld. Als ze uitgeprocedeerd zijn en hun aanvraag is afgewezen dan ook wegwezen heel simpel.

  En als het Europees Hof zich zo bekommerd om deze uitgeprocedeerde asielzoekers waarom vangen ze deze dan zelf niet op dat scheelt ons een hoop geld.

  Dat wij hardwerkende belastingbetalers weer op moet gaan hoesten.

  Er zijn gebieden in Irak die onder toezicht staan van de VN en daar is het veilig en daar kunnen zij zo weer naar terug.

  De tijd van lui zoet Lekkerland moet mu toch eindelijk eens voorbij zijn.

 2. @1 Nederland heeft zich te houden aan Europese regels en verdragen.

  En verder spring je van de hak op de tak. Er valt geen peil op te trekken. Mijn voorstel: reageer normaal, voer een normale samenhangende discussie. Geen gemekker, geen gepiep en geen gezuig. Lees daarvoor de regels.

 3. @lex Dat wij hardwerkende belastingbetalers weer op moet gaan hoesten. Dat lezende hoop ik eigenlijk dat er van jóuw belastinggeld nog véél meer komen, vooral uit Afghanistan 😆 waar Defensie Nederland van míjn 🙄 belastinggeld hele gezinnen aan flarden schiet en nu moppert dat de kogels op zijn zodat er geld bijmoet, vooral nu omdat de US VVD-expat Ivo Daalder ons namens zijn Republikeinse neoconbazen gelast mee te werken aan een nieuwe missie.

 4. “Update: het krapulistische feit dat de PVV fractie bij het voornemen om de Iraakse asielzoekers terug te sturen op de bankjes zit te roffelen is trouwens stuitend. Het is te hopen voor hen dat karma niet bestaat.”

  -Edit- 😉

 5. oeps, dat valt natuurlijk onder fysiek ongemak toewensen. Dan is het te hopen dat het snel gaat.
  Sorry.

 6. Leuk blogje dit hoor, maareh. volgen de regels mag ik als commenter niet kwetsen of beledigen. De redactie hier mag dat blijkbaar wel, getuige de kop boven dit bericht.

 7. @7 Daar heeft u helemaal gelijk in. En één van de andere regels is ook dat je ontopic moet blijven. De andere is niet miepen of zuigen. Dus mijn verzoek u daaraan te houden.

 8. Als Irak veilig is voor asielzoekers is Nederland zeker veilig voor mensen in het algemeen. En hoeft van mijn belastinggeld ook niet langer de persoonsbeveiliging van een zekere Geert te worden betaald. Dat klinkt mij iig heel erg logisch in de oren.

Reacties zijn gesloten.