PVV’ers lopen weer eens weg

wilders4Dit keer uit het Benelux-parlement. De reden mag legitiem zijn, de manier waarop is weer eens onbehoorlijk en puberaal. Weglopen uit een internationaal instituut dat sinds 1955 bestaat en dat vervolgens via de Telegraaf gaan zitten uitschelden is onprofessioneel en misselijk gedrag. Het is hoogste tijd dat er eens paal en perk gesteld wordt aan deze bende zonderlinge horken. meer bij Telegraaf.

9 gedachten over “PVV’ers lopen weer eens weg”

 1. jvdheuvel heeft gelijk.Maar een vinger op de zere plek leggen eist juist aanwezigheid.Bijeenkomsten als snoepreisjes zien zegt meer over de over de intellectuele vermogens van betreffende pvv-ers.
  Belgen en luxemburgers zitten toch niet in de nederlandse tweede kamer, dus kunnen de thema’s niet
  ‘net zo goed’ in de 2e kamer worden besproken.
  Weglopen blijft een zeer kinderachtige zaak, zeker als het volwassen mensen betreft, naar ik aanneem.

 2. Waarom zou je de SP niet ook bekritiseren dan ?
  Overigenss, dit levert wél publiciteit op en is een zichtbbar signaal naar andere partijen

 3. Nou ten eerste omdat toen ik dit bericht plaatste het opstappen van de SP nog niet vermeld werd door de telegraaf, ten tweede omdat ik het commentaar van de SP een veel kleiner horkerigheidsgehalte vind hebben dan dat van de PVV, ten derde omdat deze website speciaal is opgericht om kritiek op de PVV en verder (bijna) nergens op te verspreiden

 4. Kan er op deze website een rubriek komen dat de overeenkomsten in standpunten en gedrag van de SP en de PVV vergelijkt/onderzoekt? Of mag dat niet op deze v.n.l. door SP’ers volgeschreven website? Naam voor de rubriek: “Zoek de overeenkomsten”.

 5. Dat mag van mij. Naam (en inhoud) van de rubriek moet dan wel zijn: “Zoek de overeenkomsten en de verschillen”.

  Misschien doe ik het zelf wel, maar als jij een vrijwilliger weet/bent, dan graag, aangezien ik niet echt super zit te wachten op meer activiteiten.

Reacties zijn gesloten.