Wat houdt de pers in Nederland en Vlaanderen tegen om te berichten over de laffe moord op een Egyptische vrouw in Dresden?

Natuurlijk distantieert de heer Wilders zich van Alex W.. Zo was het niet bedoeld. Het was subtieler bedoeld: Isoleer ze. Stuur ze weg. Maar kan (of wil) Wilders zijn Nederlandse en Duitse aktivisten, degenen die zijn boodschappen anders en eenvoudiger begrijpen, tot de orde roepen? Voorlopig geen sprake van.
En het zal zeker niet gebeuren, zolang de persorganen in Nederland en Vlaanderen zwijgen over het gebeurde.
Zouden ze bang zijn, om door Wilders, Verdonk, het Vlaams Belang of het NVA te worden beschuldigd van “Sharia-socialisme”? (meer)

Goede vraag.

4 gedachten over “Wat houdt de pers in Nederland en Vlaanderen tegen om te berichten over de laffe moord op een Egyptische vrouw in Dresden?”

  1. Het is heel simpel. Als de dader een moslim, Marokkaan of noem maar op zou zijn geweest, en het slachtoffer een hoogblonde blanke, dan was de hel losgebroken, en vlogen de F16's, als het aan GW (nee niet George W.) ligt, al over Rabat, Teheran, Ankara en Gouda Oosterwei om wat precisiebombardementen uit te voeren. Zo precies dat alleen de boerka's weggeschoten worden, want wij Nederlanders doen alleen maar aan humanitair oorlogvoeren, zoals dat heet. Uiteraard met ondersteunend bewijs voor een geslaagde schone oorlog via exclusieve camerabeelden op CNN.

    Laten we het beestje bij de naam noemen: de zogenaamd linkse pers is allang in handen van de PVV. Alleen maar klagen over moslims dit, linkse hobby dat, islamofascisme zo, en ondertussen gewoon met CDA/VVD-beleid meestemmen op die gebieden waar ook (juist) de PVV-aanhang de klappen keihard zal gaan voelen.

  2. Het moet maar eens doordringen dat de PVV niet tegenover de elite staat, maar er op vooruit loopt.

  3. Alex W. zal ongetwijfeld zijn daad in "verwarde" toestand hebben gepleegd, of staat de W toch voor Wilders? Alex is de eerste terrorist voortgekomen uit het crapulistische gedachtengoed van het Crap-a-Lot ideomoronisme.

  4. Vast niet de eerste. Wel een leuke naam voor Geert Wilders trouwens; Sir Crap-A-Lot

Reacties zijn gesloten.