Opnieuw PVV’er in opspraak vanwege gewelddadig gedrag

In de traditie van gewelddadige PVV’ers voegen wij vandaag toe:

PVV-kamerlid Eric Lucassen:

Eric Lucassen, die eerder dit jaar voor de PVV werd gekozen in de Tweede Kamer, blijkt buurtgenoten in zijn voormalige woonplaats Haarlem jarenlang te hebben bedreigd en geintimideerd. Verschillende wijkbewoners deden tussen 2006 en 2009 aangifte tegen Lucassen en hij werd aangehouden door de politie. Lucassen is het derde kamerlid van de PVV dat in opspraak raakt door bedreiging of geweld. (crimesite en telegraaf en trouw)

Citaatje ANP:

Het tegenwoordige Kamerlid zou vrouwen hebben uitgescholden voor ‘dikke zeug’ en ‘kankerhoer’, hebben gedreigd een echtpaar te overgieten met zoutzuur, en een buurtbewoner hebben gezegd in diens brievenbus te zullen pissen.

Een 72-jarige man heeft volgens de site vier maal aangifte gedaan, nadat Lucassen hem had overgoten met emmers water en zijn gehoorapparaat had vernield. Lucassen zou verschillende malen geboeid door de politie zijn afgevoerd. (Nu.nl)

Meer gewelddadige PVV’ers;

 • PVV-kamerlid Dion Graus (mishandeling zwangere vrouw)
 • PVV-kamerlid Hero Brinkman (bedreiging buurman met bijl, mishandeling barman bij perscentrum Nieuwspoort)
 • PVV-kamerlid Marcial Hernandez (nachtje in de cel wegens uitdelen kopstoot)
 • Aspirant PVV-kamerlid Markuszower (zwaaien met een wapen)
 • PVV-adviseur Belien (bloederige verhalen over moslimroofdieren)
 • PVV-kamerlid Joram van de Klaveren (Poseerde met vuurwapen)
 • PVV-kamerlid Raymond de Roon (Lid van extreemrechtse beweging die in Nederland een militaire dictatuur wou vestigen a la kolonelsregime in Griekenland en knieschotliefhebber)
 • PVV-kamerlid Bosma (wou Clairy Polaks neus afhakken)


 • De PVV “kon nog geen reactie geven”. We wachten trouwens ook nog steeds op de reactie die ze zouden geven over kopstoot-uitdeler Hernandez. Die reactie hebben we ook nooit gezien.

  Wat is dat toch met die PVV’ers? Kort lontje?

  22 gedachten over “Opnieuw PVV’er in opspraak vanwege gewelddadig gedrag”

  1. En let op de pavlov-reactie van Geert Wilders zo meteen: ” Ik heb een gesprek met hem gehad, hij zegt dat het niet waar is. Ik geloof hem, daarmee is voor mij de kous af “,

  2. @ TLDLK
   Zoiets zal Wilders inderdaad wel gaan zeggen. De PVV staat nou niet bepaald bekend om goede antecedenten onderzoeken. Aangezien de PVV geen leden heeft dienen we Wilders dus 100% verantwoordelijk te houden voor elke idioot die hij een zetel geeft in het parlement, gemeenteraden en elders.

   Joram van de Klaveren poseerde met vuurwapen net als Samir A.

   Partij Van het (St(r)aat)Terrorisme lijkt steeds meer een passender naam te worden voor deze partij.

  3. hij ziet er ook uit als een stadscommando….maar dit terzijde…opvallend als je de PVV reacties in de PVVgraaf, bedoel telegraaf, leest…het is alleen maar linkse propaganda…en hij zegt gewoon wat die denkt….moet kunnen toch (zolang die maar geen moslim is) 😎

  4. Het is echt geen wonder dat zoveel PVV-ers deze man verdedigen. Ze zijn zelf precies zo. De fanatiekste PVV-ers lijken altijd van diezelfde hele foute aso’s zoals je ze ook in Ondiep, Hambaken of Duindorp tegenkomt. Zelf zo aggresief als de neten, maar ondertussen klagen over de ‘moslims.
   Er is een reden dat er alleen redelijke mensen bij redelijke partijen zitten.

   Wel grappig dat krapuul op de Telegraaf-site gelinkt wordt.

  5. Uitgerekend deze kaalkop die z’n buren terroriseerde (een burenterrorist volgens de PVV taal) is de PVV woordvoerder voor Wonen en Wijken. Net wanneer je denkt dat het absoluut niet gekker kan bij de PVV komt nieuws naar buiten dat het toch nog gekker kan.

   Ik kan haast niet geloven dat er nog mensen zijn die ondanks alle schandalen die tot nu toe naar buiten zijn gekomen over de PVV (ik durf gerust te wedden dat er nog meer lijken in de PVV kast zijn) toch die partij blindelings blijven steunen (zie sommige commentaren op ’t telegraaf artikel v.d. verstokte PVV sekteleden), die mensen hebben naar mijn mening geen goed functionerende hersenen in hun kop zitten.

  6. @Ram: alhoewel er bij die reacties ook PVV-stemmers aangeven hier toch niet blij mee te zijn. Dat geeft op zichzelf enige hoop dat dit soort akkefietjes ze stemmen kan kosten.

  7. Wordt denk ik tijd dat we een PVV Hall of Shame gaan bouwen. 😮 Bovenstaande krapuliteiten betreffen alleen nog maar de gewelddadige dingetjes. Er is ook nog een lading fraudes e.d.

  8. Nou, de Volksch Courant heeft het eindelijk opgepikt. Sterker nog:

   ” De Volkskrant beschikt over verklaringen van een man die de politie vertelde dat Lucassen hem volgde en emmers water over hem heen heeft gegooid. ‘Ik heb als een klein kind zitten huilen’, zei hij. ‘Ik voel mij bedreigd en moet continu omkijken.’ Volgens buren zocht Lucassen ruzie en schold hij vrouwen uit. De politie zou hem enkele keren geboeid hebben afgevoerd. ”

   Ondertussen staat de column van Bert Wagendorp van afgelopen zaterdag over hoe het nou werkelijk zat met Wouter Bos en Pownews en de stemmingmakerij van de Telegrof nog steeds niet online.

  9. #18, nee hoeft hij ook geen dagen overheen te laten gaan, gewoon zelfde documentje weer pakken en oplepelen.

  10. Afshin Ellian vindt in de NRC van 10 Nov (p7) ‘Wilders een fascist noemen is gekakel’. Dit omdat de exponent ‘geweld’ zou ontbreken bij het verschijnsel Wilders. Alle bovengenoemde gewelddadige PVV’ers zijn door de enige autoriteit van de PVV persoonlijk geselecteerd . Ellian kan argumenten construeren wat hij wil, zolang hij eenvoudig waar te nemen en te verifiëren gegevens ontkent raakt hij met elke nieuwe zin in zijn betoog alleen maar verder van de realiteit af.

  11. Gert Kok Schreef:

   Afshin Ellian vindt ….

   Wat Afshin Ellian vindt mag gerust overal op toiletpapier geprint worden.
   Want dit is de echte waarde van zijn bevindingen. 😀

  Reacties zijn gesloten.