PVV stelt kamervragen over kinderliedje uit 1993

3668149e-121b-4521-8792-04f2989b2006_buttheadPVV-zonderling Martin Bosma, bekend van zijn voorliefde voor gewelddadig taalgebruik stelt kamervragen aan minister Plasterk;

Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah Akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?

Meer bij spapens.blogspot, Telegraaf en bij Kinderen voor Kinderen editie 1993.

Meer berichten met het tag PVV-kamerklets

8 gedachten over “PVV stelt kamervragen over kinderliedje uit 1993”

 1. Bosman,zijn naam zegt het al ze mogen met z’n 11 terug naar schoolbank waarom bezet dit soort volk het tweede kamer ?Kamervraag? hebben ze niets beters te vragen?Een lied van 12 jaar terug zijn ze pas wakker?Back to past gewetenloze partijstel.Bah wat een misselijkmakende partij leden zeg .PVV=PARTIJ VAN VOLKERENMOORD

 2. Allahu Akbar was nog eens geen Jihadskreet ten tweede het waren geen Mohammedanen maar Moslims Misselijk BOSMAN mag eens terug naar schoolbank weet onbenul over ISLAM/Moslims. DIT SOORT GEWETENLOZE ZITTEN EN BEZETTEN 2ND ROOM.pvv kun je geen partij noemen maar racistische groepering Neonazi.

 3. Die PVV is nu toch helemaal dol- en doorgedraaid. Wat een stelletje gevaarlijke racisten en populisten! Zij zetten mensen tegen elkaar op en dat ook nog op onze kosten (een Kamervraag kost EUR 1750,00…)
  Hte is gewoon een grappig liedje uit 1993 (!) dus laat die kinderen toch! Zonder PVV groeien ze gezond en leuk op. Mét PVV in hun geest geprent worden het geestelijk gestoorde racisten, net als dat blonde beest dat zich in de Kamer heeft genesteld.
  PVV: weg ermee!
  Voor alle duidelijkheid: ik ben vrijdenker (atheïstisch humanist) en heb niets met godsdienst, maar wat de PVV doet is een geplande en slimme dus gevaarlijke HETZE voeren tegen mensen die toevallig islamiet zijn. Mensen, laat je niet in de luren leggen door die rattenvangers van Hameln!

 4. En waar precies worden die miljoenen Christenen en ongelovigen dan vermoord door Moslims die een kreet roepen ???

  In zijn dromen misschien………

  Waarom heeft hij het trouwens over Christenen en ongelovigen ? Wilders heeft het toch zo vaak over Christenen en Joden !!!!

 5. Cengiz: De islam wordt in het Westen meestal beschreven vanuit het gezichtspunt van de islam, niet uit het gezichtspunt van de slachtoffers van de islam. Die worden weggemoffeld.
  heb je je ooit wel eens verdiept in de geschiedenis van de Jihad? Volgens sommige historici zijn er in 14 eeuwen Islamitische agressie zo`n 270 miljoen niet-moslims vermoord (*).

  (*)bron: http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=E9DCA45B-79A5-425D-999E-6F2D5F92ACE0

  Zie ook: Europeanen als slachtoffers van 13 eeuwen Islamitisch kolonialisme:
  http://sheikyermami.com/fjordman-europeans-as-victims-of-islamic-colonialism/

 6. Is die knaap nu echt knettergek geworden? Maffe kopvoddenrapers met hun achterlijker dan dwars geacht gedrag. Tis een kinderliedje, een deuntje voor kleuters. Achterlijke ideologie hoor dat neocon.

Reacties zijn gesloten.