Geweldig talentje uit Geerts klasje toch niet helemaal toppie

Even kijken, we hadden gisteren van PVV-kamerlid Lucassen dat ie jarenlang zijn buren heeft geterroriseerd.

Vervolgens vandaag dat ie heeft zitten liegen over zijn CV.

En verder vandaag dat ie een coffeeshophouder bij de keel had gegrepen bij een ruzie over zijn zakje wiet.

En dan hebben we nu als laatste nieuws dat ie in 2002 is veroordeeld wegens ontucht.

Geerts talentje
Geert heeft in zijn zaterdagklasje vast wel een andere gewelddadige ja-knikker rondhangen om het (enorme) gat dat Eric Lucassen achterlaat op te vullen.

Of is Geert nog steeds bezig met “het tot de bodem uitzoeken“? 😆

Zijn veroordeling maakte deel uit van de zogenoemde Ermelose ontuchtzaak. De uitspraak van de militaire strafkamer in Arnhem is in bezit van RTL Nieuws. Lucassen ging in hoger beroep, en werd ook daar veroordeeld.
..
Nu er nieuwe feiten zijn, de veroordeling wegens ontucht, heeft RTL Nieuws contact gezocht met Lucassen, maar die hield zich onbereikbaar. Ook zijn politiek leider Geert Wilders wil niet reageren. ondanks herhaalde verzoeken. (RTL) (+ uitspraak rechtbank)(+ meer info over “Spermelo”)

Nee Geert heeft natuurlijk geen tijd. Veels te druk met kandidaten screenen. Geerts specialiteit. 😀

Ben ook benieuwd wat de Telegraaf reageerders ervan vinden. Zouden die nog steeds denken dat dit allemaal een Linkse Samenzwering is? 😮

21 gedachten over “Geweldig talentje uit Geerts klasje toch niet helemaal toppie”

 1. Een goede oudhollandsche prutsloot zoals de PVV heeft helemaal geen “bodem” alleen een zone van prut die steeds dikker en plakkeriger word…

 2. Je ziet dat toch volkomen verkeerd, jvdh & Bakra. Deze man verdedigt de joods-christelijke beschaving met alle wettige en minder wettige middelen. 😆 .

 3. “Ben ook benieuwd wat de Telegraaf reageerders ervan vinden. Zouden die nog steeds denken dat dit allemaal een Linkse Samenzwering is?”

  De tweede reactie op het telegraaf artikel:
  “zo, de linkse kliek is weer aan het werk geweest. Zitten ze niet in de regering, dan doen ze hard hun best om het zittende kabinet naar de knoppen te helpen.
  Johan, Hillegom | 20:00 | 11.11.10”
  😀

 4. Ja want wat die Lucassen allemaal heeft uitgevreten was vooropgezet plan van de linkse samenzwering, die wisten namelijk al jaren geleden dat Lucassen in 2010 2e Kamerlid zou worden 😮

 5. Dus Lucassen is gewoon uitgelokt en in de val gelopen. Arme man. 😛

  Maar is er geen regel dat als je een veroordeling hebt je niet in de Tweede Kamer zitting mag nemen? Of geldt dat niet voor de volksvertegenwoordiging? Volgens mij geldt dat wel voor ambtenaren, als je daar solliciteert dan heb je een bewijs van goed gedrag nodig – op te halen bij politiebureau volgens mij. (of is dat tegenwoordig niet meer?)

 6. Martin Bosma wekt in z’n boekje over de linkse schijn-élite de indruk dat hij, Martin, de man is die voor Wilders iedereen screent. Hij zou zelfs een kandidaat-provinciale handtekeningenverzamelaar hebben geweigerd, omdat diens oom ooit op een NVU-lijst had gestaan.
  Bosma of Wilders – als ik alleen al de kop van die Lucassen zie, kan ik het niet helpen, dat ik meteen aan ontucht denk. Maar de eerstgenoemde heren hebben blijkbaar een bord voor de kop.

 7. Op die smoel geef je zo al tien jaar zeiden ze bij mij in de volksbuurt (toen we nog geseliig onder mekaar waren).

 8. Ah, ik zie dat jvdh het intussen ook al over die varkenskop had. – Ik zou van die man nog geen portie wiet kopen. 😥

 9. Snap niet waarom die telegraaf reageerders nog lopen te janken over linkse propaganda….met zo’n verleden heeft zelfs links geen propaganda meer nodig….Ik vermoed dat hij gaat reageren dat de dames er zelf om gevraagd hebben….Laten we het nieuwe regime van onze minister van veiligheid maar eens op dit heerschap loslaten… 👿 Wordt pas leuk als deze man als éénmans fractie doorgaat…dan is Mark R. zijn meerderheid kwijt…CDA + VVD + PVV = 75…. 😎

 10. @!1
  Gelukkig voor de joods-christelijke beschaving is er dan nog de SGP ter hulpe…

 11. Nou als Wilders die Lucassen de laan uitstuurd dan zal hij (als hij consequent wilt blijven) ook Graus, Brinkman en Hernandez de laan uit moeten sturen. Als die gasten vervolgens gewoon blijven vasthouden aan hun zetel dan heeft dit kabinet geen meerderheid meer in de Tweede Kamer

 12. #12 dan wordt het nog enger…Liberaal + bruin + kristelijk + gristelijk…je zal maar moslim-CDA-er zijn…dan heb je wat uit te leggen…Een VVD maakt het niet uit zolang je maar 130 mag rijden….

 13. Lol, ik zit net een aantal van de reacties te lezen bij het telegraaf artikel en de PVV aanhang wordt echt de oren gewassen. Anti-PVV Nederland heeft de boel daar tijdelijk overgenomen 😎

  Deze reactie vond ik geweldig:
  “Een partij screent z’n eigen kandidaten. Geert heeft PVV-ers gescreend. Hij is dus voluit verantwoordelijk. Ook voor die anderen met een (te) kort lontje : Graus, Brinkman, Hernandez. Benieuwd wat Geert doet met deze figuren. Ik had al weinig vertrouwen in de PVV (vanwege extreme visies), maar met deze mannen als onze (volks-)vertegenwoordigers komt maar één PVV-term in gedachten: opzouten!!! PVV = LPF2.
  M.A. te Maat, WEZEP | 21:53 | 11.11.10”

 14. Een van de punten waar de PVV zwaar op inzet is het verbod op hoofddoekjes. Volgens normale mensen om moslims te pesten, volgend PVV’ers omdat het vrouwen zou onderdrukken. Misbruik maken van ondergeschikte soldates…., die zouden blij zijn geweest met een hoofddoekje.

 15. @GJ Een hoofddoekje is een persoonlijke keuze die ik doorgaans respecteer, maar ik stel de suggestie niet op prijs dat dit tegen graaiende mannen beschermt. Dat is namelijk onzin. Dat is net zoiets als beweren dat een niet lelie blank persoon zichzelf kan beschermen tegen racistisch geweld door met een zak over diens hoofd te lopen. [sarcasme] Dan raken al die overgevoelige skin heads tenminste niet van streek. Je weet immers hoe bang die worden van de aanblik van wat niet lelie blanke huid.[/sarcasme] Het maakt niet uit hoeveel huid en haar je laat zien, zonder toestemming houdt iedereen gewoon diens handen thuis. Heel simpel.

  Lucassen wist dat hij veroordelingen op zijn naam had staan en toch gaat hij weer ruzie zoeken. Dat maakt hem een niet alleen een onverbeterlijke recidivist, maar ook nog ontzettend dom. De overwegend laffe en luie pers in dit land ging pas graven toen hij iemand een kopstoot gaf. In heel wat andere landen was het verleden van Lucassen in het nieuws gekomen zodra hij op de PVV lijst kwam.

  We hebben tot zover dronkaards, leugenaars, wapenwet overtreders en een geweldadige ex-miliair en nu dus ook een ex-militair die schuldig is aansexueel misbruik. Wat herbergt de PVV nog meer?

 16. Sofia, je begrijpt me niet. De PVV vindt hoofddoekjes onderdrukking. Ik niet.
  Ik vind aanranding onderdrukking. Bij de PVV lopen er dus mensen rond die dat anders zien.

  Vandaar mijn vergelijking.
  Ik bedoel zeker niet dat hoofdoekjes daar bescherming tegen bieden.

 17. @ GJ Als jij zegt over misbruikte soldates “die zouden blij zijn geweest met een hoofddoekje.” Dan suggereer je dat een hoofddoekje tegen seksueel geweld beschermd.

  Lucassen had gezien zijn verleden extra hard moeten aangepakt toen hij in zijn buurt mensen terroriseerde. Misschien een leuke ludieke actie voor links om daar een kamervraag over te stellen.

 18. @4:
  Eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet zo grappig. Dit omdat het perfect demonstreert dat wat voor ploerten Wilders er ook in zet, zij hem zullen verdedigen en het goed vinden. Vind ik behoorlijk eng, het betekent dat ze geweld jegens links ook niet schuwen, want het is een complot tegen hun.

 19. Sofia van der Linde Schreef:

  @ GJ Als jij zegt over misbruikte soldates “die zouden blij zijn geweest met een hoofddoekje.” Dan suggereer je dat een hoofddoekje tegen seksueel geweld beschermd.
  Lucassen had gezien zijn verleden extra hard moeten aangepakt toen hij in zijn buurt mensen terroriseerde. Misschien een leuke ludieke actie voor links om daar een kamervraag over te stellen.

  Het is wat ongelukkig geformuleerd, maar dat is niet wat ik wil suggereren, maar wat jij leest. Ik bedoel dat ze de ene verdrukking (door die vetpuk met z’n losse handjes) graag zouden ruilen voor de andere zogenaamde verdrukking (een hoofddoekje).

Reacties zijn gesloten.