PVV niet alleen onfatsoenlijk maar ook laks en dom

Het lijkt erop dat de PVV niet fatsoenlijk genoeg is. Voor de Nederlandse pers dan. Niet alleen opent bijvoorbeeld de Telegraaf nu met een artikel over PVV’er Eric Lucassen die zich (zoals we nu langzamerhand echt wel weten) bezig heeft gehouden “ontucht” en “misbruik”, nu weten ze ook te melden dat voor een paar tientjes Geert had kunnen weten of Lucassen wel integer was, ja of nee.

Uit het eerste artikel:

„De meerderheid van de instructeurs was integer, maar er liepen 30 rotzakken rond. Sommige kaderleden hadden iedere keer een andere neukpop, zoals ze dat noemden. Meisjes van 17 tot 20 jaar werden als speelbal doorgegeven”,

Uit het tweede artikel:

Voor 30,05 euro had de PVV kunnen weten dat Kamerlid Eric Lucassen een strafblad heeft. Dat schrijft Trouw. Dat zijn namelijk de kosten van een verklaring van goed gedrag, die wordt uitgegeven door het Covog.

De Telegraaf laat de PVV vallen als een baksteen. Alleen de reageerders weten het nog niet. Die denken nog steeds dat hun Telegraaf onderdeel uitmaakt van de Linkse Samenzwering.

Ondertussen gokken wij hier verder naar de mogelijke afloop.

9 gedachten over “PVV niet alleen onfatsoenlijk maar ook laks en dom”

 1. Het is toch godgeklaagd dat dit klubje randdebielen zo’n grote groep stemmers vertegenwoordigd.Ik kan me niet voorstellen dat zelfs de gemiddelde PVV-kiezer droge ogen houdt bij het zien en horen van alle clowneske capriolen.
  Het is niet erg zo. Het moet zo zijn.
  Geef een hond een riem die lang genoeg, is en hij hangt zichzelf.

 2. Waarschijnlijk doet de Telegraaf dit omdat hoofdredacteur Sjuul Paradijs Greet Wilders liever vandaag dan morgen ziet vertrekken. Kan me tenminste niet voorstellen dat Sjuul iemand ziet zitten, die het door hem slaafs aanbeden koningshuis, zo in moeilijkheden heeft gebracht en gaat brengen als Wilders. Hoeveel portretten van Beatrix hingen er naar zijn zeggen ook alweer op zijn kantoortje? Maar Paradijs moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat z’n wakkere lezers weglopen met Geert. Daarom moet-ie Wilders eerst bij hen in diskrediet brengen. Dat lukt aardig en dan is het ‘doei-dubbel-doei’ tegen Wilders.

 3. Nou ik denk niet dat de conclusie getrokken kan worden dat de Telegraaf Wilders laat vallen met al deze berichtgeving. De Telegraaf doet aan deze berichtgeving omdat het ook in andere kranten voorkomt. Het nieuws over die 30,05 euro stond ook in Trouw en AD, het nieuws dat Lucassen een buurtterrorist was stond eerst op crimesite.nl.
  Het zou heel raar zijn als de Telegraaf niet meedeed aan de berichtgeving m.b.t. Wilders en de PVV terwijl andere kranten en weblogs dat wel doen.
  Voorlopig blijf ik de Telgraaf beschouwen als Dagblad Wilders

 4. Ik geloof niet dat Dagblad Wilders de PVV zo laat vallen. Dan hadden ze er wel sensationelere, langere stukken van gemaakt. Dit leest voor mij een soort als ‘tussen de tanden sissend’ geschreven. Ze konden niet anders omdat anderen het ook melden.

 5. @ #5 volgens Femke (twitter) kan iedere partij de AIVD vragen om een achtergrond check uit te voeren bij de kandidaten. En dat is GRATIS. Wilders moet dus niet zeiken dat hij weinig geld heeft voor het inhuren van mensen om achtergrondonderzoeken uit te voeren.

 6. Merkwaardig allemaal. Nu verschijnen er weer berichten dat gegevens na enige tijd gewist worden. Bij het Openbaar Ministerie beschikt men nog tientalle jaren over strafbare activiteiten. Waarom worden deze voor een candidaatbestuurder, kamerlid of minister niet geraadpleegd> Voor een verklaring van goed gedrag wordt bij justitie wel geinformeerd.

 7. De Telegraaf heeft Wilders groot gemaakt door haar sensationele wijze van berichtgeven. Goed werk Telegraaf, gefeliciteerd dat je Wilders (zet aan tot onverdraagzaamheid), Hernandez (kopstoot), Graus (sloeg zwangere vrouw, stalking), Lucassen (mishandeling, misbruik) en Brinkman (dronken knokken met barman) in het pluche hebt geholpen, mede betaald met mijn belastinggeld. Daar wordt Nederland vast veiliger van…

Reacties zijn gesloten.