Eric Lucassen blijkt lief onschuldig mannetje

RTL tovert “de vrouw die wij ‘Esther’ noemen” uit de hoge hoed. Zie RTL en Telegraaf. Eric was liev en alles was vanwege liefde. Stoute militaire rechtbank dat ze die Ermelose tortelduifjes zo gemeen hebben behandeld. Was helemaal geen “Ermelose ontuchtzaak”, waren lieve mensjes. 😮

Morgen zendt RTL de koffieshophouder uit die zich met liefde aan zijn strot over de bar liet slepen. Overmorgen komt de ex-buurvrouw die het geil vind om met pis van lieve onschuldige mannetjes zoals Lucassen begoten te worden. Dinsdag de bejaarde man met het gesloopte gehoorapparaat die zich niets kan herinneren. Nou en dan krijgen we dus woensdag de ex-zwager die Lucassen eeuwig dankbaar is dat hij zo vakkundig zijn auto heeft verbouwd.

Dus, even denken, donderdag zal Geert toelichten dat dit allemaal een links complot was en Rutte houdt dan een mooie hartverwarmende speech voor alle Nederlanders over dat rechts Nederland bij dit soort dingen zijn vingers aflikt.

De PVV-aanhang vindt dit geniaal en wij trouwens ook. Eerlijk waar. 😀

14 gedachten over “Eric Lucassen blijkt lief onschuldig mannetje”

 1. Ik houd niet van complotten, maar deze wil ik dan toch kwijt. Ik geloof die “Esther” voor geen ene moer.
  Defensie( lees minister van defensie Hillen) heeft achter de schermpjes wat geregeld omdat Wilders deze niet in zijn eentje kon oplossen. Anders is het snel exit voor dit kabinet en een afgang. Dus het is alleen maar in het voordeel van dit kabinet dat er opeens een Ingrid anoniem een verklaring aflegt. Hoe dan ook een win-win situatie voor kabinet en “Esther”. Want stel je voor dat je de rest van je leven door moet gaan als die “Esther” die haar diploma kreeg in ruil voor seks., dat wil je niet. Het is mij allemaal te toevallig opeens.

 2. Grappig is wel dat de telegraaf hier vrolijk aan meedoet. Behalve dat het een heel mooi stukje rechtse propaganda is…er komt ook nog een heerlijk stukje sensuur bij…maakt namelijk niet uit wat ik reageer op telegraaf.nl, ze plaatsen het niet….schijnbaar hebben ze ook een huisregel dat je niet kritisch op de PVV mag zijn….

 3. willem Schreef:

  Grappig is wel dat de telegraaf hier vrolijk aan meedoet. Behalve dat het een heel mooi stukje rechtse propaganda is…er komt ook nog een heerlijk stukje sensuur bij…maakt namelijk niet uit wat ik reageer op telegraaf.nl, ze plaatsen het niet….schijnbaar hebben ze ook een huisregel dat je niet kritisch op de PVV mag zijn….

  Heb je al een ban op Geenstijl of Spitss , dan heb je automatisch een ban te pakken bij de Telegraf en vice versa .. de bruine media werken als klokwerk samen op dit punt ….

 4. Sjef Schreef:

  Ik geloof die “Esther” voor geen ene moer.
  Defensie( lees minister van defensie Hillen) heeft achter de schermpjes wat geregeld omdat Wilders deze niet in zijn eentje kon oplossen. Anders is het snel exit voor dit kabinet en een afgang.

  @Ik ook niet Sjef, o.a. omdat het op een tokkie-tokkie niveau uitgevoerd is en dan weet je tevens voor wie is het voornamelijk bedoeld. Verwacht maar dan vervolgens dat alle tokkies massaal militair willen worden want het valt lekker te neuken met neukpopjes.

  In een normale land zaal een terrorist/crimineel als Lucassen meteen uit de politiek moeten stappen. Wilders heeft afgewacht overeenkomstig zijn eindeloze brutaliteit en arrogantie want hij kan het inderdaad niet zelf oplossen en daar moeten zijn “runners” en maatjes in de regering te pas komen.

  Anders is het direct EXIT voor dit kabinet.

 5. Nexus m. Schreef:

  Sjef Schreef:
  Ik geloof die “Esther” voor geen ene moer.

  Ik geloof Esther wel want ik bevroed met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat zij het durske is waarvan de naam is doorgehaald op bladzijde 2 van het vonnis in hoger beroep http://media.rtl.nl/media/actueel/rtlnieuws/2010/uitspraakhof.pdf Lucassen was in eerste instantie veroordeeld voor ontucht met twee soldateskes waarvan eentje (niet Esther) onder zijn directe leiding stond http://media.rtl.nl/media/actueel/rtlnieuws/2010/uitspraakrechtbank.pdf Het Hof heeft in hoger beroep onvoldoende aannemelijk geacht dat ten aanzien van Esther van ontucht als bedoeld in art 249 WvS sprake was omdat Lucassen NIET haar direct leidinggevende was. Ze zegt dat ook in het filmpje http://www.rtl.nl/xl/u/ead4ec02-2032-4411-af89-87f780b0d676 Lucassen is dus niet veroordeeld voor ontucht met Esther en daarom is haar verklaring van niet meer gewicht dan die van elk ander die met Lucassen, al dan niet tegen betaling in geld of natura, een bevredigende relatie heeft gehad. Esther heeft ook daarom gelijk want het is natuurlijk bespottelijk dat je als leuke, vlotte leerlinge van 18 jaar op een grote V.M.B.O. niet buiten school iemand mag pijpen die jouw klasseleraar niet is.

 6. Vrijwel iedereen kan wel iemand vinden die zich in lovende bewoordingen over je wil uitlaten. Dat bewijst… hooguit dat je op minstens een persoon een goede indruk hebt gemaakt. Dat zegt niet zo veel.

  Zeg PVV-ers, herinneren jullie je die jonge man nog die werd doodgereden door de automobiliste die hij zojuist had helpen beroven? Er waren genoeg mensen die zoveel van hem hielden dat ze een stille tocht wilde organiseren. Hij was veroordeeld voor een aantal feiten maar volgens zijn familie, vrienden en kennissen was het een hele lieve jongen. En misschien klopt dat ook wel.

  Lucassen is vast in bepaalde opzichten ook heel onbegrepen. Dat zijn we allemaal. Dat neemt de zaken waar hij schuldig aan is bevonden niet weg.

  De normen voor bewijslast zijn in Nederland een stuk hoger dan in de VS en redelijk wat andere Westerse landen. Lucassen is veroordeeld voor meerdere gevallen van ontucht.

  Natuurlijke mensen zijn meer dan de slechtste dingen die ze doen, maar bepaalde goede daden heffen de slechte nog niet op. Die zaken bestaan gewoon naast elkaar. De wereld en mensen zijn niet alleen of goed of slecht. Blijkbaar is dat nieuws voor Telegraaf lezers.

 7. Wat een wazig leven moet je toch hebben wanneer elke inbreuk op je religie (het PVV-geloof) een links complot lijkt te zijn. Zulke rare gedachtenkronkels vind je bij andere extreme groepen ook terug. Enige vorm van zelfkritiek, zelfbesef of een gevoel van realiteit bestaat dan blijkbaar niet meer. Je komt dan op een punt waar je het gooien van bloembollen door kinderen moreel verwerpelijker gaat vinden dan structureel ontucht plegen met meiskes in opleiding.

 8. Wanneer gaan hoofdredacteuren eens een keer wat kritischer om met het concept anonieme bron? Deze “Esther” is anoniem en haar verhaal wordt niet door andere getuigenissen en bewijs ondersteunt. De klokkenluider Dhr Den Boer is wel bereid met naam en toenaam vragen te beantwoorden.

  “De marechaussee hoorde meer dan honderd getuigen. ‘Ik kreeg te horen: als we al die verklaringen nader onderzoeken, kost dat tien jaar. Wat ze voor de rechter hebben gebracht, is het topje van de ijsberg.'”
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/binnenland/article/detail/1050846/2010/11/13/Zaak-Lucassen-Meisjes-werden-doorgegeven.dhtml

 9. Sofia heeft gelijk: Er is nog veel meer aan de hand geweest. De marechaussée heeft een oppervlakkig onderzoek gedaan. Het was niet de moeite waard om er meer aan te doen. Maar de sergeant Lucassen was een van de boosdoeners. Dat staat vast. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.