Nog een VVD-goorlap en ‘eugeneticus’ die pleit voor concentratiekampen en ghetto’s

Weet u het nog? Het Statenlid namens de ‘PVV met leden’ in Noord Holland Marianne Propstra die pleitte voor concentratiekampen en ghetto’s voor moslims?

2014-08-11 Propstra ghettos

Toen we aandacht besteedden aan de nazi-ideeën die er bij de ‘PVV met leden’ leven, was het wat dat Propstra-zwijn betreft als een echte nazi op de karakteristiek laffe wijze huilie huilie doen en de verantwoordelijkheid voor de betreffende uitlating elders neerleggen: het account zou naar eigen zeggen gehackt zijn.

We zullen ook maar even herinneren aan deze uit de ‘PVV met leden’ afkomstig zijnde liefhebber van massamoord:

2014-08-15 VVD Neerhof over Breivik

2014-08-15 Neerhof Holman Breivik

Maakt u nu kennis met de kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 te Groningen namens de ‘PVV met leden’ Rick de Boer:

2015-06-10 Rick de Boer VVD rassen 3

2015-06-10 Rick de Boer VVD rassen

2015-06-10 Rick de Boer VVD rassen 52015-06-10 Rick de Boer VVD rassen 2

Rick de Boer, net als deze vrijetijdseugeneticus, uit Groningen zal ik naast Propstra en Neerhof van de ‘PVV met leden’ toevoegen aan mijn zwarte lijst.
De VVD, net als Wilders’ club van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars een volstrekt normale partij met volstrekt normale standpunten.
Heb ik nog één vraagje: als ouders door de AIVD van ‘radicalisering’ verdacht worden, worden de kinderen meestal zonder al te veel omhaal van wegen voor korte dan wel langere tijd uit huis geplaatst. Gaat dat ook met het kleine De Boertje gebeuren? Er lijkt me meer dan voldoende reden toe namelijk.

Naschrift (17.00 uur): Volgens de site Joop.nl liet de Boer zich naar eigen zeggen ‘per ongeluk’ racistisch uit en zou ook de VVD inmiddels verklaard hebben de uitlatingen van de Boer ‘verre van zich te werpen.’
Ik wist niet dat je ‘per ongeluk’ een ogenblik een racist kunt zijn maar wie ben ik.
Verder zou de Boer nadat er een storm van verontwaardiging was opgestoken over zijn uitlatingen, getracht hebben zijn posts te verwijderen hetgeen niet lukte. Andere VVD’ers die ‘per ongeluk’ voor concentratiekampen pleiten, trachten de wereld dan wijs te maken dat hun account ‘gehackt’ is.
Op de site van de VVD Groningen heb ik geen verklaring kunnen vinden waaruit blijkt dat men de uitlatingen van de Boer veroordeelt of afwijst. Evenmin is op de landelijke site van de VVD er iets over te vinden. Wellicht omdat men van mening is dat verontwaardiging over racistische en fascistische ideeën (welke bij de VVD gewoon het karakter van die club en haar leden weerspiegelen. Al gaat VVD’er Erik Jan Bennema – voorzitter VVD Groningen – met zijn ‘dit heeft natuurlijk niks met de VVD te maken’ ook op zijn kop staan: dit ís de VVD.) beschouwd wordt bij de ‘PVV met leden’ als een voorbeeld van ‘dikke ik’ en zielig doenerij door mensen die zich maar ‘hi ha ho moeten invechten.’
Mocht het de Boer toch op een of andere manier ooit lukken zijn vunzige posts te verwijderen, ik kan hem toezeggen dat wij ze wel voor hem bewaren.

1 gedachte over “Nog een VVD-goorlap en ‘eugeneticus’ die pleit voor concentratiekampen en ghetto’s”

  1. Pingback: De SS-man, Marianne Propstra en andere nobody’s | Krapuul

Reacties zijn gesloten.