Big Blond Partij Voor de Vrijhaat Zombie Walk

Zaterdag 30 oktober: terwijl er verschillende belangrijke dingen aan het gebeuren zijn in de stad Amsterdam, was voor zombies de Kattenlaan de plek om beslist naar toe te gaan. Rond 13.30 uur kwamen tientallen zombies uit hun graven en begonnen de enige echte oficiële Grote Blonde Partij Voor de Vrijhaat Zombie Mars.

Het eerste deel van de route speelde zich af in het Vondelpark. Gelukkig passeerden we in het park al snel de eerste checkpoint van de politie die controleerden of we wel in de richting aan het lopen waren die we zouden moeten lopen. Dat deden we! Zombies volgen altijd de regels zoals alle half dode mensen doen! Aaarghhh!!!

Met fantastische ritmes van de Zombietistas wandelden we in de extreem juiste, rechtse richting, slogans roepend zoals “Blond Rules!” (“Blond Regeert!”), “Eigen Zombies Eerst!” en “What do we want?” (“Wat willen we?”) – “Hate!” (“Haat!”) – “When do we want it?” (“Wanneer willen we het?”) – “Now!” (“Nu!”)
De energie was prima: “There ain’t no party like a right wing party!” (“Er is geen betere partij / feestje dan ’n rechtse partij / feestje!”)

Er waren een paar keel korte toespraken onderweg die duidelijk maakten dat we geen oplossingen nodig hebben voor problemen: “We hebben problemen nodig! meer haat! meer angst! We zouden een partij zonder interne democratie moeten volgen, we zouden een Leider moeten volgen, een Blonde Leider! een Wilde Leider, f***ing Wild.. Wilders!”

Bovendien: ministers in de nieuwe Nederlandse regering zouden geen 2 paspoorten moeten hebben, zoals die uit Zweden! Stop de Scandinavisatie van Nederland! Stop de bedreiging van steeds maar toenemende aantallen geimporteerd knäckebröd!
Hou de angst levend: Geen Scandinavische ministers!

De mars door het Max Euweplein, Nieuwe Spiegelstraat, Weteringschans, Nieuwe Spiegelstraat, Herengracht, Vijzelstraat, Muntplein, Amstel, Waterlooplein was geweldig. De mensen reageerden positief, lachten en begrepen dat iedereen blond zou moeten zijn en blauwe ogen zou moeten hebben. Rond 15.00 uur kwamen we aan bij de Manifestatie Tegen Vreemdelingenhaat op het Jonas Daniël Meijerplein: voor PVV zombies de ultieme vijand waar ze prediken dat mensen tolerantie en respect zouden moeten hebben… Mensen zouden samen moeten leven…

Voor PVV zombies was het een goede reden om bij het standbeeld van de Dokwerker te sterven en na ’n tijdje weer op te staan. Daarna een laatste ronde maken door deze mensen van verschillende kleuren en achtergronden en dan vanzelfsprekend ontsnappen!

Terwijl er in de richting van de Utrechtsestraat werd gelopen, volgde een politiebusje de zombies. Dat was fantastisch! Eindelijk voelden we ons veilig! We passeerden een boekwinkel waar we een tijdschrift zagen met Geert op de omslag! Spontaan vielen we allemaal op onze knieën om onze geliefde Wilde Blonde Leider te danken en te aanbidden!

Hij, degene die de Boodschap van Haat en Angst verspreidt, inspireerde ons om naar huis te lopen, een lange en prachtige weg naar de graven waar we vandaan kwamen. Oost West Thuis Zombie Best. Het voelt zo goed om opnieuw te sterven!

Aaarghhh!!!

Zie ook dit bericht op indymedia (met foto’s)