PVV theedrink sessie gereed

Nou de Grote Leider is er uit hoor: waar de PVV normaal aan de lopende band ontslag op staande voet eist voor alles en iedereen die iets doet wat de PVV niet zint, wordt Lucassen gedoogd, gepapt en nat gehouden en een lekkere vette stinkende piswond dankzij zachte heelmeester Geert Wilders.

Bruin I is dus voorlopig even gered.

Alles voor het pluche!

En vanaf nu is het prijs schieten voor de andere politieke partijen wanneer Wilders weer eens over “straatterroristen” durft te beginnen. 😆

Zie verder Telegraaf.

34 gedachten over “PVV theedrink sessie gereed”

 1. De PVV is een partij vol met straatterroristen die de hand boven het hoofd worden gehouden.
  De ‘sanctie’ die Wilders geeft aan Lucassen is het ontnemen van zijn portefeuille m.b.t. wijken en defensie. Dat is een flut actie, Lucassen hoeft geen moer meer te doen in het parlement en hij kan doorgaan met het ontvangen van z’n vette salaris. Er zijn heel wat mensen die ook in aanmerking willen komen voor zo’n ‘sanctie’

 2. Voor dat salaris van zo’n 95.000,00 wil ik ook wel stemvee worden in de TK (alleen niet voor de PVV, da’s dan wel weer een probleem 😮 ) Die man heeft geen flikker meer te doen en krijgt een mooi salaris van onze belastingcenten!

 3. Dus criminele allochtonen hoeven ook alleen maar “sorry” te zeggen na diverse overtredingen, en Geert vindt het wel best?

 4. Als hij defensie en wijken kwijt raakt wat doet die dan nog voor dat salaris 😥 👿 😈 ??

 5. Het is natuurlijk ouderwets om met clichés te komen als Lucassen is gestraft voor zijn kleine misstappen, en heeft het recht om als volksvertegenwoordiger in de tweede kamer zijn werk te doen.
  Dit geld natuurlijk alleen voor socialisten!
  ik ben blij met de stap van Halsema, om een debat over Lucassen aan te vragen.
  Kan Halsema uitleggen waarom ze jarenlang het criminele actieverleden van Duyvendak voor de tweede kamer geheim heeft gehouden. Bron http://www.nrc.nl/binnenland/article1951206.ece/Halsema_Duyvendak_heeft_partij_beschadigd
  Ik heb het gevoel dat de PVV weer op meer kiezers kan gaan rekenen!!

 6. nou geweldig dan ,idd voor 95000,00 mag dhr E.Lucassen alleen z,n stem mee laten tellen, wat in en in triest als je als politieke partij zo je in de kijker laat zetten en dat voor het pluche van Den Haag ,,,
  en maar moties indienen over ons koningshuis om hun “”macht”” te beperken welke macht overigens?
  nee beste geert ga eerst je eigen straat maar schoonvegen wat mij betreft maak je hier een hele slechte beurt mee,

 7. oh ja overigens jan plezier,,,,wil je sexuele intimidatie geen kleine misstapjes noemen, offe je buren uitschelden voor dikke zeug enz.. dat is namelijk niet echt de personen die ik in de poltiek wil hebben, enne over dhr duyvendak die strijdde voor zijn idealen, er is mij niets bekend over sexuele intimidatie van deze meneer.

 8. @10 Nou, dan mag Greet wel eens uitleggen waarom wat hem betreft Wijnand wel de kamer uit moest, en eric niet. Hypocriet gezever.

 9. @JanPlezier # 10 Toch blijf ik verbijsterd hoe je PVV wordt gedoogd als coalitiepartner, ondanks dat, sinds het meedoet in het nieuwe kabinet, er constant een bruine, onwelriekende walm omheen hangt van processen en strafverleden. Je blonde Meester versprak zich overigens bij zijn persconferentie: eerst zou er sprake zijn van een misdrijf, later van een `overtreding’.

 10. @10 Daar ga je de fout in. Halsema heeft het niet geweten, tot Duyvendak er een boek over schreef. Dus zij heeft niks geheim gehouden. En Duyvendak is weg, deze ontuchtpleger blijft zn zetel warm houden voor 95.000 euro per jaar.

 11. @Nico,Het hof acht bewezen dat hij als militair instructeur ruim tien jaar geleden seksuele handelingen heeft verricht met twee leerlingen, maar in één van die gevallen is hij vrijgesproken.Eric Lucassen is veroordeeld omdat hij als ambtenaar ontucht heeft gepleegd met een persoon die aan zijn gezag was onderworpen. Hij overtrad wetsartikel 249, dat onafhankelijke personen, zoals beschermt tegen seksuele handelingen. De persoon die het gezag uitoefent, en dus een zeker overwicht heeft op het slachtoffer, is strafbaar.

  De heer Lucassen is niet door de rechter het pasieve en actieve kiesrecht ontnomen, dus mag hij lid zijn van de tweede kamer.
  De linkse verontwaardiging is natuurlijk schijnheilig, en ik vrees voor Halsema dat ze in haar eigen val gaat trappen, en dat ze wordt geroosterd.
  Het gevolg zal zijn dat de loyaliteit van de PVV kiezers weer sterker wordt.
  Wij tegen de rest!!

 12. #12 Nco, helemaal mee eens. Maar ja, het is maar net wat je zelf gewend bent hè? Voor mij zijn intimidatie van welke soort dan ook en veroordelingen geen gewone zaak, maar ja, misschien dat er mensen zijn die dat allemaal heel gewoon vinden. 😮

 13. #18, ja dat ‘Wij tegen de rest’ is wel een PVV kreet. Zit trouwens wel allemaal in het hoofd hè? Maar wat mij verbaasd is dat 1,5 miljoen mensen tov de totale bevolking van zo 17 miljoen, toch wel verdomd veel lawaai en onwelriekende dingen kunnen produceren. Ben blij dat er PVV stemmers zijn die door deze hele affaire weer met de beentjes op de grond zijn gekomen. Dat Geertje toch ook een gewoon politicus is die eieren voor zijn geld kiest en gewoon volgens de mores van de politiek handelt in eigen belang.

 14. Lucassen heeft aangegeven zijn 421 kiezers niet teleur te willen stellen en blijft zich daarom vol overgave inzetten in de commissie koninkrijksrelaties

 15. rare naam trouwens voor een Jan Plezier…de meeste PVV-ers zijn toch vooral boos & ontevreden…maar inderdaad misschien valt allemaal in jouw ogen best mee wat die uitgevreten heeft…Als die het nu nog eerlijk van te voren gezegd zou hebben…dan had Geert zich nu ook niet zo bedrogen gevoeld en hadden er misschien 2 man minder op hem gestemd. Maar hij koos er voor om het belangrijkste in de politiek, vertrouwen, te schaden….waarom?? had Geert hem anders op voorhand al laten vallen?? J.P verdedigd Lucassen, terwijl Geert hem liever kwijt is….snappen de PVV-ers het zelf nog wel?? 😯

 16. jan plezier,,sexueel ontucht is er gepleegd ,wat de rechter daar ook over oordeeld en veroordeeld, dhr.Lucassen heeft daardoor een kruis achter zijn naam en zal zich moeten verantwoorden daarvoor als hij een publieke baan neemt,alles wat met sexuele handelingen te maken heeft ligt heel zwaar beladen en terecht , de kerk kan er over mee praten,deze mensen horen niet in de politiek thuis en kunnen niet ons land vertegenwoordigen,de PVV mag wat mij betreft in de politiek maar wel met mensen waarvoor we respect kunnen hebben, niet voor mensen met een te besproken achtergrond en laten we wel zijn het gaat hier niet om pakje kauwgom wat gestolen is ,zoals ik het bekijk is dhr. Lucassen een borderliner, iemand die onzeggelijk uit zijn of haar dak kan gaan ( burenruzies) en dit kan en mag ik zeggen want ik ben zelf een borderliner , en herken deze mensen al snel, je ziet het ook aan het vuur in dhr.Lucassen zijn ogen een borderliner heeft ook vaak last van sexuele frustraties dus het zou zo maar kunnen…..

 17. JanPlezier Schreef:
  Het gevolg zal zijn dat de loyaliteit van de PVV kiezers weer sterker wordt.
  Wij tegen de rest!!

  En dan zeker onder het motto: “Führer befehle, wir gehorchen”.

 18. @nico, zeg gewoon dat ie een psychopaat is, want zo lees ik het, toch?

  jvdheuvel Schreef:

  Ik denk dat Geerts anderhalf miljoen bedpissers stiekem eigenlijk ook brievenbuspissers zouden willen zijn.

  😆 😎 😆 😎 😆

 19. nee Nexus dat kan ik niet zeggen want dat ben ik zelf niet en dan heb je wat mij betreft geen recht om te spreken Border-liner ben ik wel dus daar mag ik over mee praten, 😎

 20. @nico, het is niet mijn bedoeling om je te kwetsen. Mijn stelling is dat we een “partij” in de tweede kamer hebben die bestaat vooral uit psychopaten en criminelen.
  Weg ermee.

 21. en voor de rst ga ik niet mee doen aan vuilspuiterij of andere ongewenste taalgebruik, want ook dat is tegenwoordig trend, ik respecteer mezelf en dus ook andere, en persoonlijk vind ik het niet meer als normaal als je je voor dergelijke vergrijpen voor een rechter heb moeten verantwoorden dat je een politieke baan niet kan willen ,dhr. Lucassen zou zich beter in kunnen gaan zetten voor mensen in de gevangenis die voor eenzelfde vergrijp hun straf uitzitten, ik denk daarbij aan voorlichting en deze mensen weer op het goede pad zetten . Daar leert hij zelf ook weer van

 22. nee begrijp je helemaal hoor Nexus,,,ik heb het ook liever niet maar tja ze zijn gekozen en wel democratisch, maar en dat ben ik met je eens het kan niet zo zijn dat onze mensen in Den Haag allemaal een crimineel verleden hebben ,het word dus weer eens tijd voor de bezem door het poltiek Den Haag ,,,zoals geert ook zelf zegt het is een dievenbende, helaas werkt hij er nu zelf ook aan mee.

 23. vooral het vergoeilijken van de ontucht vind ik heel erg. dhr.lucassen moest wel bij de rechter komen maar het lijkt erger dan het is ,vandaar de veroordeling heer Lucassen???mijn god wat zal je je klein hebben gevoeld tijden je gesprekken met dhr.Wilders.

 24. Erger nog dan de dag- en nachtlange gesprekken met de Duce is het gevoel wat-ie krijgt als hij door de Vomar in de Celsiusstraat loopt. Mensen die hem nakijken en elkaar aanwijzen en van die half verstolen blikken in zijn boodschappenkarretje. Half Nederland weet dankzij PowNed waar Lucassen z’n kiet staat dus minstens de helft daarvan gaat kijken of zijn auto niet op de stoep staat of stopt wat wiet in z’n brievenbus. Brrr.

Reacties zijn gesloten.