Geboefte blijft nog even op het pluche

Kamerdebatje gezien en kort samengevat het volgende:

 • Wilders noemt de leugens van zijn collega James Sharpe “geen handige tekst”.
 • Wilders biedt zijn excuses aan voor het gegeven dat zijn “partij” addergebroed aantrekt en dat hij niet in staat is om daar iets aan te doen en zich daar kennelijk door wil laten gijzelen.
 • VVD noemt e.e.a. “een smet” maar weigert verder zich uit te laten over de PVV in bewoordingen waarmee ze zich in het verleden wel hebben uitgelaten over andere partijen.
 • CDA doet alsof er niks aan de hand is.


 • En het meest onsmakelijke kabinet sinds kabinet Seyss Inquart I blijft nog wel even zitten.

  2 gedachten over “Geboefte blijft nog even op het pluche”

  1. Voor het CDA is er niets aan de hand. Zij willen graag een ex-staatssecretaris in hun TK-midden opnemen. Deze staatssecretaris zat onder de rokken van zijn adjudant. Getuigt ook niet van al te veel moraliteit.

  2. nog even…….alstublieft weg ermee zodadelijk nog,, 😎 💡 de geplande vergadering over ons staatshoofd kunnen ze beter omzetten naar een vergadering van wie vliegt eruit en hoe nu verder met onze geloofwaardigheid 😳 dit is toch niet meer te verkopen je haal je neus voor ze op waren het vopor heen de toestanden rond herfkens,oudkerk,duyvendak enz,,,nu zijn we beland in de geweldplegers,ontuchthandel,,buurtje pesters op hoog niveau,,geldverdiende met dubieuze sms diensten enz…..hup naar de plantsoenendienst met die lui,,,geen wactgeld u gaat niet door naar start

  Reacties zijn gesloten.