Wilders doet zijn jammerverhaal

Het is vandaag volgens Wilders een “trieste dag” want er schijnt een soort negatieve vibe te zijn met die proletenbende van hem. Die criminele organisatie waarmee hij Roversnest Rutte gedoogt. Nu moeten we hem allemaal heel zielig vinden en stel dat we nog iets tegen komen over een fractielid van ‘m met een kelder vol met lijken of zo, of we dan asjeblieft willen stoppen met die hetze. Want nu is Geert heel erg zielig.

Huil huil huil. Oh jank jank jank. (Telegraaf)

We zouden bijna medelijden met hem krijgen. Maar nog net niet helemaal.

12 gedachten over “Wilders doet zijn jammerverhaal”

 1. En dan is Sharpe niet eens in het openbaar aangesproken op zijn zwartesletjes.com…
  Waar is het antiracisme/-seksismefront als je het nodig hebt?

 2. Wilders vraagt om „een beetje meer realiteitszin” 😮 Als hij er zelf mee begint, kan de rest van Nederland er misschien ook over denken. Zolang hij hetzes doet tegen denkbeeldige vijanden, heb ik nog niet het idee dat hij zelf realiteitszin heeft.

  ‘Wilders wilde niet ingaan op de beschuldigingen. „Ik weet niet wat waar is en wat niet waar.” Of hiermee een einde komt aan het lijstje PVV-incidenten, kan hij niet zeggen. „Ik weet niet wat ik niet weet.” ‘
  ,,Ich habe er nicht gewusst?” Dringt zich mijn hoofd binnen, bah! 😥

 3. Keira Schreef:

  „Ik weet niet wat waar is en wat niet waar.” …………. „Ik weet niet wat ik niet weet.” ‘

  Na al die jaren haatpropaganda van hem is mij deze bekentenis en beetje te laat.

  Voor een psychiater misschien nog niet.

 4. Ja, je zou bijna gaan geloven in een hetze tegen de PVV, of zouden ze het zelf afgeroepen hebben..?

  Mmm, toch even over nadenken.

 5. Nou ja, Wilders vindt dat dat de pers zijn partij /beweging nu maar even moet sparen….hallo na jaren bijna dagelijks Wilders media propganda 😈 podium …..nee dus!

  Wat mij betreft was ik liever gespaard gebleven van mijn anti Wilders dotes, inspanningen op de fora om zo goed mogelijk zijn ambities en program, tegengeluid te geven.
  Laat het maar al te graag verder aan de pers links rechts midden over, dank u 😎 😎
  Ook al is het sensatie pers verdient Wilders geen peroxide haar niet beter.

 6. Tja geert , ik vind die huilende bijstands moeder toch echt zieliger dan een stel volgevreten vetkoppen die het eten bij die moeder en haar kind van het bord afjat.
  We hebben allemaal probleempjes nietwaar?

 7. 😮 precies, maar ben het wel met je eens en gun het die opjutters van harte. En dan nu om rust vragen, alsof Geert dat ooit zou doen als er zo’n verzoek gedaan zou worden. Ja jongens/meisjes, wat je zaait zul je oogsten.

Reacties zijn gesloten.