8 gedachten over “Dion Graus de Dr Doolittle van de PVV”

 1. Dit slaat nou echt als een konijn op een varken.

  Met veel gezwaai van de armen zoals altijd, wat is dit toch een malloot, sorry, ik kan het niet anders zeggen

 2. Dat moesten ze eens in Marokko proberen meneer de voorzitter, zoveel ruimte krijgen ze daar niet hoor die varkens. En hier moeten we ze een heel hok geven en ze gaan maar lekker lui in de stront liggen wachtend tot wij onze belastingcenten met koffers tegelijk naar binnen gooien meneer de voorzitter. Het zijn allemaal van die linkse gesubsidieerde multicultiboerderijtjes met scharrelbeesten. Ik heb het thuis geprobeerd en ik heb mijn konijnen tot 2 hoog op kunnen stapelen en ze zijn zielsgelukkig. Er wordt een hele zieligheidsindustrie in stand gehouden………………..

  Niveau’tje hoor, onze 2e kamer.

 3. Nederland… hoog op de lijst van meest ontwikkelde landen ter wereld en waar gaat onze binnenlandse politiek over op dit moment?
  CAVIA-POLITIE EN RITUEEL SLACHTEN!!!
  Waar zijn de geleerde en wijze politici gebleven om dit land te besturen?
  Alles wordt uit de kast gehaald om het maar niet over de crisis te hebben, de aandacht te vestigen op onbenullige zaken door pannekoeken zoals Graus, Wilders en Brinkman spreekrecht te geven!
  Verzin een onderwerp die kant nog wal raakt en hupsakee… je kunt zo de 2e K. in als prominent!
  De Nederlandse politiek is de clownsact van deze wereldcircus! Hele zaal ligt dubbel van het lachen en de clown snapt niet waarom!

 4. Piet-Ahmet Schreef:

  CAVIA-POLITIE EN RITUEEL SLACHTEN!!!

  EN 150 VROUWEN MET EEN BURQA!!!!!!11~

  Het is inmiddels zelfs al een paar jaar zo dat ze ons in de VS (waar ze toch alle reden zouden moeten hebben om achterdochtig te zijn) knap hysterisch vinden geworden als het over moslims gaat (rednecks & teabaggers daargelaten). Vooral het feit dat NL moslims worden geacht dagelijks luidruchtig afstand te nemen van terrorisme, extremisme en al-Qaida wordt gezien als “vragen om moeilijkheden” – of in ieder geval als een nieuw soort doofheid.

  Ook NL moslims worden dit trouwens steeds meer zat… “mijn imam heeft er al een keer afstand van genomen, IK heb er al een keer afstand van genomen, waarom moet dat iedere dag worden herhaald, zijn jullie doof of zo?” 😐

Reacties zijn gesloten.