Joden zijn zielig maar Rabbae mag in de fik gestoken

Bij de koppensnellers heb je een hele speciale vorm van “freedom of speech”. Rijp voor de AIVD.

Dit levert interessante situaties op. Laatst werd het dusdanig interessant dat 3 PVV kamerleden die stukjes schreven voor de koppensnellers bij nader inzien toch maar met stille trom vertrokken. Ze hadden er namelijk geen zin an om geassocieerd te worden met een website waar Femke Halsema en Tofik Dibi met de dood worden bedreigd.

Begrijpelijk, gezien het ruwe vaarwater waarin de PVV momenteel verkeert.

Totale verwarring bij de koppensnellers: de koppensnellers extremistisch? Hoe komt men erop? Die bedreiging aan het adres van Halsema en Dibi hadden ze zelf ook helemaal niet gezien. Ja wel zelf op hun site gezet. Maar niet zelf gezien!

Of zoiets.

Nou en er moet toch iemand kopij aanleveren voor de koppensnellers nu de PVV’ers met de staart tussen de benen jankend zijn weggerend.

Dus toen moesten ze iemand zoeken die minder bezwaar heeft tegen dit soort vrijheid van meningsuiting.

Nou en die hebben ze dus gevonden:

Likoed Nederland” heeft er geen bezwaar tegen om te publiceren op een site waar mensen schrijven dat Mohammed Rabbae in de fik moet worden gestoken.

Kijk zelf maar:

En een paar berichtjes verderop:

Wij wensen Likoed Nederland veel plezier op hun nieuwe stek.

20 gedachten over “Joden zijn zielig maar Rabbae mag in de fik gestoken”

 1. Ja, dat zijn de twee maten die in de winkel van Wilders worden verkocht. Een maat voor jullie en een maat voor ons.

 2. Likoed spreekt niet voor de joden. Likoed is een politieke beweging waar ook veel joden zich niet bij thuis voelen. Jouw titel is kwetsend omdat jij het hebt over “Joden zijn zielig” . Ik ben jood en antilikoed en zeker niet zielig, maar ik heb wel gevoel. Dus als je geen antisemiet bent vraag ik je om je teksten te nuanceren. By the way, er zijn ongetwijfeld zielige joden, zielige mensen heb je immers overal.

 3. Ben benieuwd of Rabbae ook zo netjes wordt behandeld als hij bij de koppensnellers bezwaar maakt tegen het feit dat hij in de fik gestoken mag worden.

 4. Nou, jouw antwoord, dat zal Rabbae niet krijgen bij de koppensnellers. Die sturen gelijk een guillotine naar zijn mailadres of wat brandstof en lucifers. Jij antwoord toch gewoon netjes.

 5. Het is verbijsterend hoe kort de periode is geweest waarin men werkelijk alle remmen los gelaten heeft. Ik geloof dat zelfs de NSB in de jaren dertig voorzichtiger was met uitlatingen over joden (zij het slechts uit politiek strategisch oogpunt), vergeleken met wat men tegenwoordig over moslims durft te zeggen.

 6. Marc Schreef:

  Ik ben jood en antilikoed en zeker niet zielig, maar ik heb wel gevoel. Dus als je geen antisemiet bent vraag ik je om je teksten te nuanceren.

  Ik ben met je eens, ben zelf erg gevoelig en daarom vraag ik je om de stukken op de Likoed website die kwetsend zouden zijn te doen nuanceren.

  Een goed begin is het halve werk.

 7. Likoed hoort dit soort reacties meteen te verwijderen, een IP-ban te geven en aangifte te doen. Aanzetten tot moord is een misdrijf. Ik neem aan dat Likoed de wet kent.

  In welke andere recente discussie zei Likoed dat Joden zielig zijn trouwens?

 8. De genocidale standpunten van Hamas zijn al jaren bekend. 😥

  VKblog heeft de meest uiteenlopende kostgangers. Daarom kom je alles van extreemlinks tot extreemrechts tegen en van redelijk tot redelijk psychotisch.

 9. Sofia van der Linde Schreef:

  De genocidale standpunten van Hamas zijn al jaren bekend

  Net zo bekent als de genocidale PRAKTIJKEN van de Zionistische bezetters van Palestina .. maar raar genoeg krijgen die veel minder aandacht .. Jawel men mag zelfs vrijelijk met de naam van een van hun Moordenaars-verenigingen + Nederland een Volkskrantblogje met rabiate Zionistische leugenpropaganda opzetten ….

 10. @11 Sofia

  Die reactie was op een site die niet van ons is bij een artikel dat niet van ons is.
  De relatie die in bovenstaand artikel wordt gelegd is dus uiterst vergezocht.

 11. Waar loop je nou over te piepen? Over dit zinnetje ““Likoed Nederland” heeft er geen bezwaar tegen om te publiceren op een site waar mensen schrijven dat Mohammed Rabbae in de fik moet worden gestoken.”?

  Dat klopt toch gewoon?

 12. Mohammed Rabbae is geen Kamerlid meer. Ik vraag me af wat er zou gebeuren als hij of een andere bekende Moslim op basis van dit soort berichten om persoonsbescherming vroeg. Ik wil dan de PVV-aanhang wel eens horen.

  Wilders dankt zijn huidige beveiliging op Staatskosten aan dit soort berichten.

Reacties zijn gesloten.