Klimaatminaretteket olé olé

Wat zullen ze gesidderd hebben van genot, die PVV Noord-Brabant, toen ze, na een jaar of wat radiostilte en anonimiteit ineens De Gouden Vondst deden: een nieuw woordje waar Den Lijder hun gegarandeerd collectief het IJzeren Kruis met Eikenbladeren voor zal verlenen: klimaatminaret.

De hogepriesters in de orde van de diarreekerk hebben namelijk dit soort volstrekt achterlijke vergelijking nodig om de onderbuik der Vaderlandsche tokkie afdoende te doen borrelen en pruttelen zodat, uiteraard na inleidende beschietingen der nazi’s en Jodengrafschenders van “Pro Patria”, Geert met een tienduizend man grote horde deze blijkbaar islamistische terreur-windmolens op gepaste wijze kan elimineren tot de laatste klimaatminaret.

Het blijft vooralsnog even afwachten welke PVV-prick de eretitel Grote Pretminaret krijgt.

4 gedachten over “Klimaatminaretteket olé olé”

  1. Met zijn vlag gaat Geert samen met rechtsextremistisch Pro Patria en de Volksunie zijn islamhaat uitventen in de Schilderswijk. Na het demonstratieverbod kan onze Nederlandse rechtstaat hem en de zijnen en natuurlijk ook de ISISvlaggenzwaaiers, die dan beslist ook komen opdagen, lekker oppakken. Dan weet de gewone farsoenlijke Nederlander gelukkig tenminste weer hoe de Nederlandse vlag erbijstaat en waar hij aan toe is! Dat wordt een echte Nederlandse demonstratie tegen haat, minarettenafschuw en hier namaakoorlogje voeren!

  2. Op deze site hebben we reeds lang geleden aangekondigd dat op den duur zullen de maskers van de “fatsoenlijke burgers” komen te vallen en de ellendige kleinburgerlijke xenofobie en haat zullen voor iedereen bloot komen te liggen.

    Aanschouw nu Wilders/PVV en kornuiten in hun volle Bruine Glorie!
    De Geblondeerde Profeet is hier om Nederland te doen redden.

Reacties zijn gesloten.