Zweepslagen voor de broek

Een lekker ronkend hysterisch verhaal in de Telegraaf en alle door crapulisten als Wilders en Hans Jansen geinspireerde islamofoben schijten weer in hun broek. Het gaat om een vrouw in Soedan. Dus geen vrouw in Marokko of Turkije en al helemaal geen vrouw hier. Toch lees je dit soort reacties;

dit komt ook snel in nederland! Maak je maar geen zorgen. Fanatieke gelovigen winnen altijd. Ik ben dan wel weg, maar waar heen?

Kunt u zich voorstellen dat wij over 20 jaar zo’n wetgeving hier hebben? Nu, volgens die Imam uit Syrie wel. Heel Europa is dan islamitisch, volgens hem. God geve dat ik dat niet meer mee hoef te maken. Denk maar aan de woorden van Henk van Randwijk: “een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”.

Hoe achterlijk wil de Nederlandse regering het hebben ? O.jee en dat komt allemaal hierheen,daarom stem ik Geert Wilders !

is iedereen nu eindelijk wakker dat pim fottuin en geert wilders groot gelijk hebben en dat deze achterlijken steeds meer grip krijgen in nederland tenkosten van de hard werkende blanke nederlander word wakker bos en balke-elende .

Broek uit = onthoofding. leve de Sharia!!!!!

Donner vond laatst ook al dat als er een moslimmeerderheid is in NL, we de sharia konden invoeren. In Engeland zijn er al 85 van zulke rechtbanken! Incidenten zoals in de Efteling (in elkaar slaan als je een islamiet aankijkt) zullen dan wel meer gebeuren! Sheik Yasin (Islamcongres) vond NL klaar voor de islam-zegeningen der sharia; het ongelovige liberale NL-volk wacht nu al met smart op Allah! (meer)

En dan vinden ze het gek als je ze dom noemt.