30000 reacties op Krapuul. Alle bans opgeheven.

Ik wilde eigenlijk wachten tot Kerst maar 30000 reacties op Krapuul is ook een aardige aanleiding: alle bans worden (weer eens) opgeheven.

Met trolls, IP bans, en ook het opheffen van IP bans heb ik al de nodige ervaring. Daarom gelden bij deze amnestie een paar tijdelijke extra regeltjes:

~Ken ik jou als een hysterische Belg die direct begint over varkenskoppen bij krijshutten dan krijg je geen waarschuwing maar meteen weer een ban.
~Ken ik jou als een piepende, zeurende en jammerende ex-kraker die direct begint met piepen, zeuren en jammeren: direct weer een ban.
~Ken ik jou als een zuigende, piepende, zeurende en klagende semi-, of ex-anarchist (eigenlijk libertariër) die direct begint met zuigen, piepen, zeuren en klagen: direct weer een ban.
~Ken ik jou als een vaste bezoeker van een andere website die hier (met of zonder virtuele vriendjes, vaak met hetzelfde IP adres, da’s trouwens makkelijk met bannen) de boel komt saboteren: ook geen waarschuwing.

Zo dat waren de uitzonderingen.

I pity the fool

Naast bovenstaande regeltjes blijven ook DE REGELS (die alle gebanden dondersgoed kennen) onverkort van kracht en deze zullen op Verdonkiaanse robotmanier worden gehandhaafd.

Ik ben met name allergisch voor off topic gezwets, ad hominems naar schrijvers of bezoekers, en het knippen en plakken van ellenlange stukken gewauwel van andere websites. De praktijk leert dat dit altijd leidt tot gewiste reacties en een ban.

De vaste bezoekers zou ik willen verzoeken om waardig te reageren op misdragingen van het gepeupel. Dit ruimt makkelijker op.

Succes

11 gedachten over “30000 reacties op Krapuul. Alle bans opgeheven.”

  1. Gefeliciteerd met 30.000 reacties en nog meer met het digitaal verzet tegen waanzin (bruine waanzin is dubbel op). Ik ben een Vlaamse Belg, maar mag ik een vertaling van “varkenskoppen bij krijshutten”? 😳

  2. #Zeno,ik ben een volbloed Hollandse, maar heb ook even moeten nadenken over ‘krijshut’ , maar gelukkig kwam er al snel achter 😮 Er zijn mensen die een moskee zo noemen 😯

  3. Gefeliciteerd met 30000+ reacties.

    Ik hoop dat de voormalige bannelingen hun lesje hebben geleerd.

  4. Nou het zal mij benieuwen hoeveel berichten ik ga halen, ik ben namelijk niets veranderd en ook absoluut niet van plan in te binden.

    En….. een absoluut tegenstander van het opperhoofd J.(lul) vd Heuvel!

Reacties zijn gesloten.