Beetje flauw….. of toch niet?

Van alle nieuwtjes over de PVV’ers vind ik het nieuws dat Lucassen al jarenlang schulden heeft een beetje flauw. Je kan trouwens niet zeggen dat ie daar niks aan gedaan heeft want dat probleem lijkt me inmiddels wel opgelost met zijn kamerlidmaatschap. Zeker nu Wilders hem blijft inzetten als stemvee in Roversnest Rutte is Lucassen nog vele jaren verzekerd van een riant inkomen. De omissies op zijn CV lijken me niet bepaald een ramp. Als het zo is dat Lucassen nu nog steeds een uitkering ontvangt is dat natuurlijk wel een beetje eigenaardig. Dat kan toch niet waar zijn, he Lucassen?

17 gedachten over “Beetje flauw….. of toch niet?”

 1. Als beveiliger mag je met grote schulden niet op gevoelige posten zoals bij de tweede kamer of de ministeries werken .. Je komt namelijk wegens potentiele omkoopbaarheid niet door de screening…

 2. Uitkeringsfraude?
  gewoon (bij)baan vergeten te melden aan het UWV, Politici blijken nogal vergeetachtig.

 3. In ANP heute, (uit Volkskrant):
  `maar de hyperige media kunnen hierover voorlopig even de diepvries in, wat mij betreft. Ik wil dat de rust terugkeert en reageer dus niet meer op ieder incident’, aldus Wilders’
  Wat nu? Wil de blonde Meester perscensuur? Gaat hem dat lukken?

 4. De Volkskrant verantwoordt neit hoe ze an deze gegevens komen.
  Maar ook Lucassen heeft recht op privacy en dit verhaal bevalt mij niet bepaald. Dit klinkt alsof er in zijn papieren gesnuffeld is en dat gaat mij echt te ver.

 5. Tja , sinds de Volkskrant tegenwoordig de Telegraaf voor hogeropgeleiden is niet verbazend …, Deurwaarders die op zoek zijn zetten geregeld advertenties waarop bepaalde mensen zonder bekende woon en verblijfsplaats vermeld worden , daar is vast een database van die door de kranten opvraagbaar is

 6. Nee, ik vind het niet verkeerd. Laat me wel wezen er zijn genoeg bijstandsmoeders die getreiterd worden door de sociale dienst of anderen die afhankelijk zijn van een uitkeringsinstantie wat nu ongetwijfeld Kafkaiaans is geworden.
  Als Lucassen dit wist en zich netjes heeft afgemeld vanwege een nieuwe baan, mag hij van mij net zo hard worden aangepakt als dit kabinet wenst, voor uitkeringsgerechtigden die fraude plegen.

  Dit zooitje is zo hypocriet en racistisch als de neten, dus als ze morgen opstappen zal ik er niet rouwig om zijn. Het is al erg genoeg dat het toegestaan is.

 7. Ik vind het voorts ook interessant dat Lucassen mogelijk een uitkeringstrekker is/was vooral vanwege het feit dat PVVers ervan houden om denigrerend te zeiken over uitkeringstrekkers. De volgende keer als zo een idiote PVV sektelid zit te lullen over ‘luie uitkeringstrekkers’ hoef je alleen maar te verwijzen naar Lucassen.

 8. #12 Klopt helemaal! Weggaan uit de kamer was geen optie en als Lijst Lucassen verder gaan ook niet. Dus blijven zitten voor het geld en hand opsteken als dat gevraagd wordt. Overigens precies wat Geert wil, doen wat er gezegd wordt. heeft hij expres dit soort mensen uitgezocht 💡 om te zorgen dat hij ze allemaal in de tang kan houden? Is heel vergezocht, maar bij iemand die al zijn leven lang in de politiek zit, zou me ook dat niet verbazen.

  Hurt vindt dat er een heksenjacht op PVV’ers is 😀 Nee Hurt dit gebeurt er als het deksel van een beerput gaat. Actie en reactie, weet je wel. De aanhangers zullen het helemaal met hem eens zijn. Van mij mag het nog een poosje door gaan, ik vermaak me kostelijk. Koekjes van eigen deeg heet dat. Als de oppositie er nu ook eens dankbaar gebruik van gaat maken in debatten, dan zou het helemaal mooi zijn. Een sneer hier en daar zou zeer op zijn plaats zijn. Zet Hurt en zijn trawanten maar voor lul, met hun opstelling en instelling naar niet PVV’ers verdienen ze niet beter.

 9. Beetje flauw? PVV-ers worden aangesproken op daden die zij hebben gepleegd als volwassenen van boven de 25. Het merendeel van die daden is zelfs heel recent.

  Wilders heeft mensen aangevallen op hun afkomst. Aboutaleb had van Wilders niet in de kamer gemogen en geen post mogen bekleden. Aboutaleb heeft niet voor zijn Marokkaanse afkomst gekozen en kan geen afstand doen van zijn Marokkaanse nationaliteit. Hij kan daar letterlijk niks aan doen.

  PVV-ers zijn 100% verantwoordelijk hun daden en daarmee de huidige schandalen. Ze hadden zich gewoon beter moeten gedragen.

  Laat hen als zogenaamde superieure Westerlingen maar eens een beter voorbeeld geven.

 10. @Ram ` het feit dat PVVers ervan houden om denigrerend te zeiken over uitkeringstrekkers.’

  Zeiken? Na moslimhaat is werklozenhaat punt twee op hun agenda. Gelet op de reacties op NuJij en Telegrof zou men uitkeringstrekkers het liefst op staande voet in werkkampen willen drijven met zwepen.

Reacties zijn gesloten.