PVV’er Hernandez wil schikken om rechtzaak te voorkomen

PVV’er Hernandez wil best een boete betalen om een rechtzaak te voorkomen. Het voordeel van een schikking is dat je dan niet veroordeeld wordt en als je niet veroordeeld bent dan kan je zoveel klappen en kopstoten uitdelen of andere criminele handelingen uitvoeren die je maar wilt. De Grote Lijder heeft dit zelf onlangs verteld in de Tweede Kamer.

Hernandeze heeft deze strategie vermoedelijk afgekeken van zijn PVV makkers. Zie verder Volkskrant.

5 gedachten over “PVV’er Hernandez wil schikken om rechtzaak te voorkomen”

  1. De zoveelste bewijs dat we in het gezicht van PVV met een criminele bende te maken hebben.

    Vervolgens weer applaus voor Rutte en Verhagen die zo graag aan de macht willen dat ze de gedoogsteun van criminelen hebben opgezocht. Dat kan en zal “het buitenland” zeker nooit begrijpen.

  2. NL had volgens de PVV toch last van een softe rechtspraak??? Criminelen kwamen er volgens de PVV aanhang toch veels te vaak weg met een boete of een flut taakstrafje??? En nu wilt de geweldpleger Hernandez plotsklap wel profiteren van die ‘softe rechtspraak’. Om vervolgens weer verder te gaan met het zeiken op de rechterlijke macht wegens het uitdelen van zogenaamde lichte straffen.

  3. #2 klopt! En voor mij is nu wel duidelijk dat dat er teveel op de video staat. Hoezo het belemmert zijn functioneren? Hij hoeft toch alleen maar in die bankjes te zitten en zijn hand wel of niet op te steken, zoals Geert bepaald? Dat is deze week wel weer duidelijk geworden. Overigens allemaal mogelijk gemaakt van onze belastingcenten.

  4. Dus je hebt niks gedaan en dan accepteer je een boete en vindt het ook niet erg een nachtje ten onrechte in de cel te hebben gezeten….

    Dat klinkt plausibel

Reacties zijn gesloten.