“Geheime dienst wou PVV infiltreren”

Als je 4 jaar in het klasje van Geert zit zonder dat zich dat laat uitbetalen in een lucratief lidmaatschap van de Tweede Kamer dan heb je toch iets verkeerd gedaan. Geert Tomlow is nou zo iemand. Aan de andere kant heeft Geert Tomlow de laatste tijd de nodige media aandacht en dat bevalt hem eigenlijk best. Dus komt hij zo nu en dan met een onthulling. Dit keer dat de PVV geinfiltreerd zou zijn door de geheime dienst.

Waarom zou dit trouwens infiltratie zijn? Die PVV trekt nu eenmaal eigenaardige figuren aan, dat is inmiddels wel duidelijk.

De Grote Lijder ontkent de “infiltratiepoging”. Dat is ook al geen nieuws; Geert Wilders ontkent tegenwoordig ALLES.

Ben trouwens benieuwd of de Telegraaflezers deze infiltratie van de militaire inlichtingendienst ook een “links complot” gaan noemen. 😮

17 gedachten over ““Geheime dienst wou PVV infiltreren””

 1. Daarnaast heeft de PVV nog een tweede infiltrant ontmaskerd, een vrouw, die “opviel door haar vraagstelling. Ze wilde alle namen weten van de mensen die aan de ‘klasjes’ van Wilders deelnamen”.

  Dan stuurt de AIVD zeker hun ” agentes in Opleiding ” .. warschijnlijk krijgt Wilders wel waarschuwingen over infiltranten via de AIVD -> Mossad -> PVV connectie …

 2. “Dat is ook al geen nieuws; Geert Wilders ontkent tegenwoordig ALLES.”

  Zometeen de volgende stap is dat Geert Wilders stellig gaat ontkennen dat hij op enige manier bij de PVV betrokken zou zijn. 😎

 3. Het lijkt me niet meer dan normaal dat een inlichtingendienst “de vinger aan de pols” wil houden, dat is hun opdracht toch? Dat zal ongetwijfeld vaker gebeuren, ook bij andere partijen, of je het er nu mee eens bent of niet.

 4. Opmerkelijk genoeg word alleen het verleden van PVV Politici naar buiten gebracht? Hoog tijd dat dit ook eens gaat gebeuren bij CDA, PVDA, GROEN LINKS. D66 , Christen Unie en al die andere partijen die ten koste van alles bezig zijn te manipuleren om de partij van Geert Wilders in discrediet te brengen.

  Er gebeurd genoeg bij die linkse kliek waarbij grove schandalen heel diep in de doofpot verdwijnen waarbij de waarheid angstvallig verborgen wordt gehouden terwijl er toch echt lieden rondlopen bij die linkse partijen die zelf geen haar beter zijn als de partij genoten van Wilders en eens zeer grondig onder de media loep zouden moeten worden genomen wat men voor schandalen men in de doofpot verborgen houd waarmee de Nederlandse stemmers enorm zijn gemanipuleerd en in de afgelopen jaren op het verkeerde been zijn gezet door de angst en leugen die al jaar en dag aan het regeren is.

  Hierbij geen persoonlijke aanval of kwetsende intenties mee verwoord, het gaat er om dat het een belachelijk verschijnsel wordt dat de PVV aan alle kanten wordt geprobeerd om zeep te helpen door lieden die heel hard bezig zijn om elke vorm van rechtse politiek te demoniseren terwijl dit nergens voor nodig zou zijn als de linkse politiek eens zou gaan beginnen met de rechtse politiek samen te werken en op te houden met de media en het publiek gek te maken door allerlei schandalen die er voor zorgen dat het landelijke regeren gaat stagneren en deze regering op een gegeven moment opnieuw ten val zal komen omdat de politiek 1 grote puinhoop is waarmee geen concrete vorm van regeren zal worden bereikt en de chaos zich verder zal blijven uitbreiden.

 5. Het maakt sommige mensen echt niet uit waar ze op reageren he. De kerel die dit nieuws naar buiten brengt (in de Telegraaf) heeft zelf 4 jaar in het klasje van Geert gezeten.

  Dus wat zit je nou te jammeren over demoniseren door links.

 6. De drie “traditionele” grote zijn van oudsher CIA-assets, hetzij direct hetzij via NVV/FNV (dit wat betreft de PvdA).
  En je kunt er van op aan dat “de dienst” de SP en GroenLInks in de gaten heeft (en daarom is dat rechtse gelul over Duijvendak en de RaRa ook gelul).

 7. Nou ik geloof best dat de PVV geinfiltreerd is door een geheime dienst. Gelet op de blinde pro-Israel houding v.d. PVV zit ik bijv. te denken aan de Mossad.

  @ DIVEDED
  Oh gut daar komt er weer een huilie huilie verhaaltje van een PVVer. Heb je een zakdoekje nodig ??? Als er schandalen van linkse politici in de media komen zijn rechtse reaguurders en politici er snel bij om heel links NL zwart te maken (linkse Nederlanders zijn zakkenvullers, uitkeringstrekkers, landverraders etc etc in de ogen van rechts NL). Bovendien doet rechts NL alsof zij veel beter zijn dan de linkse partijen. Nou alle schandalen komende v.d. PVV bewijzen dat de PVV geen haar beter is dan de linkse partijen. Door het sausje van xenofobie en discriminatie (van allochtonen) is de PVV zelfs vele malen slechter dan de linkse partijen.

  De PVV presenteert zich als een rechtse law-and-order achtige partij die voorstander is van een zero tolerance beleid, het is dus niet vreemd dat PVV kamerleden met een crimineel verleden ontmaskerd worden in de media want het toont aan wat voor een dubbele moraal de PVV en aanhang heeft. Streng t.o.v. anderen (met name allochtonen) maar criminele handelingen van de eigen mensen wordt gebagatelliseerd en onder het tapijt geveegd.

 8. Gelof er niks van! Als dit echt zo was geweest, had Geert dit uitgesponnen in de media net als de bedreigingen, de aanvallen op zijn fractieleden en zijn proces. Geert had er garen bij gesponnen dit naar buiten te brengen en had dat dan ook via Dagblad Wilders (de Telegraaf) direct gedaan.

 9. #4 Ook dit is politiek, als je de hitte niet aan kunt, moet je niet in de keuken komen. De andere partijen kennen hun kandidaten, voordeel van lang traject en democratische organisatie. Wat Geert nu voor zijn kiezen krijgt komt door zijn eigen ideeen en opstelling. Geweld trekt geweld aan, als je alleen maar geweld predikt, trek je ook geweldenaars aan. En wat let de rechtse media om te graven in het verleden van alle oppositie Tweede Kamerleden? Niets. Maar misschien kunnen ze niets vinden 💡 😀

 10. @1Dan stuurt de AIVD zeker hun ” agentes in Opleiding ” .. warschijnlijk krijgt Wilders wel waarschuwingen over infiltranten via de AIVD -> Mossad -> PVV connectie …

  AIVD bukt voor Mossad omwille van uitdragen zionistische zaak door Wilders.

  Vroegâh werd pas ècht geïnfiltreerd in zg. `links’ door de BVD. Je hoefde al maar lid te zijn van de actiegroep `Het ziedende Bintje’, vóór bio-landbouwcultuur, of er werd al geïnfiltreerd door zo’n halfmaf met een stoomcursus `stille’, betaald per bezochte vergadering. Ze werden in de jaren tachtig bij bosjes ontmaskerd. Bestond een leuk boekje over: `Regenjassendemocratie’ van Bureau Janssen & Jansen, dat op een gegeven moment niet meer boven de toonbank verkocht mocht worden. Gelukkig heb ik het nog, o.a. over methoden om indringers te herkennen. Maw. : De BVD/AIVD was er in het verleden en nu uitsluitend op uit om zg. `progressief Nederland’ te bespieden ten behoeve van vileine ultrarechtse krachten achter de schermen.

 11. Abdul Alhazred Schreef:

  …Bestond een leuk boekje over: `Regenjassendemocratie’ van Bureau Janssen & Jansen, dat op een gegeven moment niet meer boven de toonbank verkocht mocht worden. Gelukkig heb ik het nog, o.a. over methoden om indringers te herkennen….

  Voor de liefhebbert: ik heb m in PDF

 12. De PVV houdt bijeenkomsten die niet toegankelijk zijn voor algemeen publiek en de pers. Dat is in de ogen van veiligheidsdiensten per definitie verdacht. Daarnaast heeft Wilders heel duidelijk laten blijken zware loyaliteiten naar andere landen te hebben: Israël en de VS. Ook dit zou genoeg reden moeten zijn om hem als Tweede Kamer-lid zwaar in de gaten te houden omdat hij mogelijk toegang heeft tot staatsgeheimen.

  De AEL is ook geïnfiltreerd door de AIVD. Daar hoor ik Rechts niet over klagen. Dit was overigens net als de PVV een club die vanuit het buitenland werd aangestuurd. AEL en PVV lijken op elkaar als een positief en een negatief van een foto.

  AEL: Pan-Arabisch, anti-Israël, probeert woede van Moslims veelal Marokkanen tegen de Belgische en Nederlandse samenleving te gebruiken, moedigt haat tegen Joden aan, sympathiseert luidkeels met terrorisme, door buitenlandse organisaties en mogelijk buitenlandse regeringen gefinancierd, opgericht door Abu Jahjah vermoedelijk lid van de Syrische veiligheidsdienst,

  PVV: Westers Suprematistisch, pro-Israël, probeert woede van autochtone Nederlanders veelal provincialen tegen allochtonen te gebruiken, moedigt haat tegen Moslims aan, sympathiseert luidkeels met staatsterrorisme, door buitenlandse organisaties en mogelijk buitenlandse regeringen gefinancierd, opgericht door Geert Wilders vermoedelijk lid van de Mossad.

  Als de je ene club haatzaaiers in de gaten houdt dan is het niet meer dan logisch om de andere ook in de gaten te houden.

  Is er geen wet die gekozen vertegenwoordigers verbiedt om voor buitenlandse mogendheden te werken? Zo nee, waarom niet?

  Wilders heeft recentelijk nog medepolitici met dubbele nationaliteiten aangevallen. Wordt het niet hoog tijd om hem met zijn meervoudige loyaliteiten eens keihard aan te wrijven? Die van hem beïnvloeden zijn politieke keuzes namelijk een stukke meer.

  @GJ Ik heb wel interesse in die PDF

 13. DIVEDED Schreef:

  de Nederlandse stemmers enorm zijn gemanipuleerd en in de afgelopen jaren op het verkeerde been zijn gezet door de angst en leugen die al jaar en dag aan het regeren is.

  Hmmmm, wel waar en daar gaat nu PPV zich steeds perfect erop aansluiten. Wat is je punt dan? Jammer dat PVV al die jaren leugens gemist heeft?

Reacties zijn gesloten.