Tumult rond PVV-Kamerleden vertraagt rekrutering

Niet echt nieuws eigenlijk, voor wie een beetje nadenkt. De PVV heeft vele tientallen mensen nodig van onbesproken gedrag, voor de statenverkiezingen. Nou we hebben al gezien hoeveel moeite hij heeft om 23 fatsoenlijke personen te scoren voor de kamer. Dit grapje moet hij nog een keer uithalen maar dan keer 10. Wij wensen De Grote Lijder veel succes (en ons zelf veel plezier). (NRC)

2 gedachten over “Tumult rond PVV-Kamerleden vertraagt rekrutering”

  1. Voor de slagkracht van Bruin I moet de PVV ook in de Eerste Kamer zitten. Wilders moet/is ook op zoek naar een kandidaat of 15 voor de Eerste Kamer. Dit moeten mensen met enig statuur en meer dan enige rechtskennis zijn.

    Ik ben benieuwd of er uberhaupt mensen op dat gewenste niveau te vinden zijn die hun naam aan de bedenkelijke reputatie van de PVV willen koppelen.

  2. Mijn eerste reactie is :mrgreen: , de tweede is, ik mag het toch niet hopen. Weet wel dat er een of ander advocaat erg gecharmeerd is van de PVV, misschien dat hij zich heeft aangemeld. Maar ja die is ook niet vies van een beetje stoken en wat media aandacht. De meesten zullen hu echte baan niet op de tocht willen zetten (door zich belachelijk te laten maken) want ja, het is maar een deeltijdbaan, dat heeft dan weer wel een voordeel 😮

Reacties zijn gesloten.