Aangifte tegen Alexander Pechtold

serviceAlles moet gezegd kunnen worden. Ik kan uw mening nog zo abject vinden, maar ik zal uw recht tot de dood verdedigen om die te uiten (Citaat van Voltaire zeggen ze dan). IEDEREEN het RECHT om ALLES te zeggen. Kortom, wat doe je dan als “fortuynist” van Stichting Vrienden van Pim Fortuyn en de Stichting Beeld van Pim? Precies, je klaagt Pechtold aan omdat hij iets zegt wat je niet bevalt. Dat is die zogenaamde vrijheid van meningsuiting nieuwe stijl, je weet toch. Meer bij Telegraaf

5 gedachten over “Aangifte tegen Alexander Pechtold”

  1. Het Wilders-hatertje Pechtold probeert uit allemacht stemmen te winnen met zijn populistische kreten om Wilders te provoceren en dat noemt zich dan leider van D(emocraten)66. Laat zijn maatje Spong tegen hem ook maar eens een aanklacht indienen.

  2. De eerste peilingen wijzen uit dat D’66 inlevert. Misschien is niet iedereen gecharmeerd van de vieze streken van Pechtold. Een onder-de-gordel-werker wil niemand uiteindelijk.

  3. Jammer dat de “meelopers” van Wilders, net zoals Wilders zelf, alleen maar beledigen en angst zaaien in plaats van te komen met goede oplossingen!

Reacties zijn gesloten.