Charmeoffensief Brievenbuspissende Buurtgorilla Lucassen mislukt

PVV'er Lucassen belt weer eens aan
Ze zeggen wel eens dat de PVV op de SP gaat lijken en dit is weer zo’n voorbeeld: Geert Wilders stuurt zijn personeel de wijken in. Doet de SP ook altijd. Wat wel een verschil is met de SP is dat de SP die wijken niet eerst jarenlang terroriseert met allerhande brievenbuspisserij en vergelijkbare krapuliteiten.

Het lag dan ook een klein beetje in de lijn der verwachtingen dat niet alle voormalige buren van PVV’er Eric Lucassen even gecharmeerd zouden zijn van deze doorzichtige poging van Lucassen om de door hemzelf veroorzaakte schade te herstellen middels een VVV geschenkenbon.

Ook ik zou na een bosje bloemen niet echt plotseling superpositief over mijn buurman worden als hij me eerst jarenlang zou terroriseren om vervolgens als zwaar overbetaald mondgesnoerd stemvee te gaan dienen voor een kabinet dat in de volksmond “Bruin I” genoemd wordt en waar “rechts Nederland zijn vingers bij aflikt”. (Telegraaf)

2 gedachten over “Charmeoffensief Brievenbuspissende Buurtgorilla Lucassen mislukt”

  1. Zijn er toch nog mensen met principes en ruggengraat! 😎 Zou me na 3 jaar laten terroriseren door zo’n onbenul ook niet laten lijmen met een bosje bloemen en deemoedige blik omdat het moet van Lijder Hurt.

  2. Mijn favoriete reactie in de Telegraaf is die van jan1234 uit Assen: “De Nederlandse bloemenhandel gaat gouden tijden tegemoet. Dank zij de draaikonten van de PVV.” 😎

Reacties zijn gesloten.