Wilders moet superdiep door het stof

wilders4Het onbekende rapport blijft Wilders bezighouden. “Ter Horst doet het erom”, kopt de Telegraaf. Partijpolitiek, aldus Wilders. “Heel kwalijk”, noemt de PVV-leider het inhuren van de bewuste onderzoekers door Ter Horst. “Ze lijkt te weten wat de uitkomst is.” Mogen die onderzoekers nooit meer iets onderzoeken van de PVV? Als hij het zo raar vindt dat hij extreem-rechts genoemd wordt (wat mogelijk in dat rapport staat) kan hij beter een keer superdiep door het stof gaan en zijn excuses aanbieden voor zijn ranzige plan om tientallen miljoenen moslims te deporteren. Meer bij Telegraaf.

Een speciaal rapport is trouwens ook helemaal niet nodig; wij weten genoeg.

2 gedachten over “Wilders moet superdiep door het stof”

 1. Klik eens op onderstaande link en de schellen vallen van je ogen.
  Als Wilders de mond vol heeft van wat de mensen willen en daarbij verwijst naar zijn hoge virtuele PVV-zetels die steeksproefsgewijzer zijn vergaard door De Hond, die door Wilders vertrouwd wordt, anders zou hij zijn onderzoek niet gebruiken, diezelfde DE Hond heeft iets anders geconstateerd nl,
  50% van zijn ondervraagden vind de PVV extreem -rechts.
  En dat is heel veel en geen uitkomst die Wilders onder het tapijt kan vegen.Wilders moet nu maar eens met de billen bloot. De helft heeft feilloos door waar de man voor staat, hetgeen hij echter zelf ontkent. Wil hij daardoor meer kiezers lokken ?
  Is. het gebrek aan zelfkennis ? Dat laatste lijkt me niet het geval.
  Hij is toch degene die het volk dichter bij de politiek wil brengen en als het aan hem ligt, het volk een grotere invloed wil geven,
  dan overeengekomen wetten en regelingen , ook op het gebied van de rechtspraak. Dan zijn we terug bij de Nazi’s die hetzelfde hebben nagestreefd met hun opvattingen over het ‘Gesundenes Volksempfinden’. We hebbern gezien watar dat toe heeft geleid.
  Erg gevaarlijk wat Wilders doet en misschien moet hij toch maar eens deze uitslag van De Hond serieus nemen. Het is tenslotte de helft van de ondervraagden die hem echt rechtsextreem vinden. Het lijkt me toch niet dat Wilders deze helft ook gaat uitmaken voor handlangers van Mohammed B. Klik hier :

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1311965.ece/Peiling_50%25_Nederland_noemt_PVV_extreem-rechts

 2. Zou me niks verbazen als Wilders wel het halve Nederlandse volk gaat uitmaken voor handlangers van Mohammed B. Hij is er crazy genoeg voor.

Reacties zijn gesloten.